(FOTO) Ukućanka Parova šokirala istinom: Imam ćerku sa Mikijem Mećavom!

Autor:

Zabava

10.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radmila Ðorđević je odnedavno novi takmičar u luksuznoj vili "Parova". Ona tvrdi da je u mladosti bila u vanbračnoj vezi sa popularnim pevačem Mikijem Mećavom i da mu je rodila ćerku, koja živi na Siciliji.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Radmila Đorđević...

U rijaliti je ušla sa ciljem da ispriča svoju verziju istine o odnosu sa popularnim pevačem, međutim, mnogi ukućani sumnjaju u njenu priču.

- Ja sam poreklom iz Jagodine i bavila sam se pevanjem. Istina je da sam ja bivša žena Mikija Mećave. Sa njim imam vanbračnu ćerku Mariju, koja živi na Siciliji. Može da priča ko šta hoće, može neko da mi ne veruje, ali ja pričam pravu istinu. Dovedite Mikija da se suoči sa mnom, da ja krenem da pričam sve detaljno, vama ne bi bilo dobro - rekla je Radmila i počela priču kako je upoznala pevača i čega se sve odrekla zbog njega.

RepublikaFoto: instagram.com/mikimecava0306
Miki Mećava...

- Mi smo se zaljubili jedno u drugo čim smo se pogledali, jednostavno, neka strast se probudila. Miki je zbog mene ostavio devojku Marinu, sa kojom je bio sedam godina. Ipak, nismo na kraju lepo završili, pa je on oženio drugu, to jest njegovu sadašnju ženu Milicu - kaže ona i dodaje:

On je zbog mene ostavio devojku Marinu, sa kojom je bio sedam godina, kaže Đorđevićeva

- Za mene je bilo veoma bolno kada sam saznala da sam trudna, a da Miki nije pored mene. Zamislite da smo Milica, njegova žena, i ja ostale u isto vreme trudne. Međutim, on je bio pored nje, a ja sam morala sama da se borim za sebe i svoje dete. Krivo mi je što sam mnoge stvari propustila zbog njega i što on na kraju nije ispao fer prema meni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading