"Mariću, polomiću ti noge i ruke": Ovo su preteće poruke Mariću zbog kojih je Slađa završila u zatvoru!

Autor:

Zabava

08.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja voditeljka i učesnica rijalitija "Parovi" Slađana Petrušić (36) u petak je uhapšena zbog zastrašujućih pretnji uredniku Hepi televizije Milomiru Mariću. Ona je u popodnevnim satima privedena u policiju gde joj je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 48 sati.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađana Petrušić

Kako saznajemo, Slađana Petrušić je od subote do četvrtka konstantnozvala telefonom Milomira Marića i slala mu preteće poruke, u kojima obećava da će ga unakaziti i likvidirati, zbog čega joj preti do tri godine zatvora.

JEZIVE PORUKE

Jednu od poruka sa najviše pretnji Slađana je Mariću poslala u utorak 4. februara. U njoj je sramotno vređala urednika.

- Slušaj, Mariću, majmune jedan, je l' ti treba da ti polomim ruke i noge. Treba li ti to. Pizdo jedna obična govnarska! Sad mi te dosta! Sad sam ja na potezu! Pazi se kad ideš na jutarnji i kad se vraćaš kući. Ozbiljna sam!!! Pare danas u 20.17. Tu sam ti ispred kuće i čekam te dok ne kreneš na posao. Opušteno, naspavaj se dobro.

Nakon dva dana, počevši od ranog jutra do kasno u noć, usledile su sledeće poruke:

- Spavaš mirno, ha. Ajd baci oko kroz prozor, pa spavaj do 4 h opušteno, a za jutarnji te ja šminkam, Mariću. Svakih par minuta ćeš imati buđenje za pišanje... Ipak, Mariću govnaru prevarantski, čeka te šminkanje ispred kuće. Možeš naručiti koje oko želiš da ti ima tamniju plavu boju, znači ipak svi zajedno radite prevare, govnaru jedan. Baš se zajebavaš, je l' da. Ako te iko kazni, ja ću... Kunem ti se.. Svaki put se okreni iza sebe kad izađeš na ulicu. U 13 h idem kod inspektora i evo do 13 h ću ti pretiti, majmune jedan, da što više dokaza imaš... Pišaćeš krv, i to dva minuta.

Foto: Printskrin
Poruke u kojima Slađa preti Mariću

POMOGAO JOJ

Uplašen za bezbednost, Milomir Marić je dao izjavu u policiji u kojoj je do detalja opisao kako mu je Petrušićeva pretila, ali i to kako se oseća i šta misli da je cilj voditeljke.

- Pre nekoliko dana novinari su me pozvali i rekli da mi preti Slađana Petrušić, da je napustila "Parove" prethodne večeri. Pošto je Slađana i ranije napuštala "Parove" sa ili bez dopuštenja, ja sam odgovorio na njen poziv. Tada je rekla da je besna na televiziju jer je njenog dečka u "Parovima" zabolela glava, a lek mu nisu doneli, pa je i nju zabolela glava. Posle toga je ona napravila skandal i oboje su napustili rijaliti i to je bio moj poslednji razgovor s njom - rekao je Marić i nastavio:

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Milomir Marić

- Od tog momenta preko društvenih mreža i na moj telefon mi šalje preteće poruke. Sve kopije poruka i sadržaje istih ću dostaviti policiji jer su moji saradnici sve snimili. U tim porukama mi otvoreno govori da će me unakaziti, našminkati, prebiti, likvidirati. Ne znam čime sam to zaslužio jer sam joj samo pomagao u životu i omogućio da nešto zaradi, da se afirmiše i čak joj dao šansu da kao autor radi TV emisiju "Provodadžije". Pošto Slađana ne može da kontroliše ponašanje, od nje se može svašta očekivati i ugrožena mi je sigurnost i bezbednost.

PRIZNALA SVE

Slađana u policiji nije negirala da je slala Mariću preteće poruke, te je otkrila da ga je čak 50 puta zvala dok je on vodio jutarnji program na Hepiju.

- Tačno je da sam za tih pet dana uputila više pretećih poruka Milomiru Mariću i tačno je da sam poslala sve što ovde piše. Pretpostavila sam da me policija zove u vezi s tim pretnjama. Moram da dodam da ja za to vreme dok sam mu slala poruke nisam znala gde se on tačno nalazi. Pozvala sam ga u toku jutarnjeg programa 50 puta, ali mi se nije javljao, pa sam mu poslala poruke. Samo sam htela da ga malo uplašim, a i više sam htela da skrenem pažnju na sebe - otkrila je Slađana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

08.02.2020 15:01

Pazi se Mariću ova je ozbiljna,a žene su čudo prirode.