(VIDEO) Ovo su najvreliji se*s skandali u rijalitiju koji su punili naslovne strane u 2019. godini!

Autor:

Zabava

01.01.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Se*s skandali su definitivno najkontroverznija tema, koja je dobila najviše medijskog prostora, ali i izazvala najveću pometnju u godini za nama.

RepublikaFoto: instagram.com/besni_medvedici
Milijana i Žabac...

U 2019. godini rijaliti parovi su bili i više nego žestoki, te im seksualnih odnosa pred kamera nije manjkalo.

Dokaz da je Miki odvaljivao Suzanu u "Zadruzi": Isplivala fotka kako je nagu*io nad lavaboom!
 

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Suzana i Miki...

Jedna od najaktuelnijih tema u prethodnoj sezone “Zadruge” svakako jeste odnos Suzane Perović i Mikija Đuričića. Suzana se čak klela da nije imala seks sa Đuričićem, a ispostavilo se da to nije istina, pa je isplivala fotografija na kojoj je evidentno da su njih dvoje bili intimni.

Foto: Prntscrin
Miki i Suzana u vreloj akciji...

Jedini snimak se*sa bez cenzure: Nadežda i Toma menjaju poze, razvaljuju tuš kabinu!

 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Toma i Nadežda...

Toma Panić i Nadežda Biljić zaprepastili su celu naciju svojom žestokom akcijom. Ovo dvoje bivših zadrugara nisu birali ni mesto ni vreme za razmenjivanje strasti. Njihova seksualna iskustva u rijalitijima su bogata, a u njima prednjači Nadežda, koja je već ranije snimila amaterski pornić sa Mikijem Đuričićem, kada se videlo baš sve. Mnogi fanovi su komentariasli da ovaj snimak nije baš tog kvaliteta, a još manje da Tomino umeće može da se poredi sa Mikijevim. Svakako vidi se sve, bez cenzure!

 

Miljković pocepao Đoganijevu: Lunini glasni uzdasi odjekivali Belom kućom, gorelo sve!
 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Luna Đogani i Marko Miljković definitivno su obeležili "Zdarugu 2”. Oni tokom svoje veze u rijalitiju nikada nisu krili da redovno imaju odnose, čak je i sama Luna više puta opisivala kako izgleda vrela akcija sa Markom. Jednom prilikom otišli su zajedno na kupanje, a zatim su ispod tuša imali seks. Iako su se do sada trudili da budu tihi, ovog puta to nije bio slučaj, pa su se iz tuš kabine sve vreme čuli zvuci i Lunino glasno uzdisanje

Bambusao je kao lud: Žabac otresao Milijanu pred Milojkom!
 

RepublikaFoto: Printscreen/Happy
Žabac i Milijana...

Vilu "Parova" već neko vreme trese skandal koji je prouzrokovala mlada Milijana Božić. Ona je u centar interesovanja javnosti dospela zahvaljujući svojoj vezi i braku sa starcem Milojkom Božićem, a nakon ulaska u osmu sezonu rijalitija "Parovi" novopepčena mlada upustila se u nezakonitu ljubavni vezu sa Nemanjom Stamatovićem zvanim Žabac i to pred očima svog sredovečnog muža. Posle tuča i lomova, Milijana i Žabac završili su u vreloj akciji pod pokrivačem i to u prepunoj sobi. Žabac (60) popeo se na mladu Milijanu (21), a njih dvoje su, naočigled svih imali seksualni odnos. Kako je soba bila prepuna drugih učesnika, sumnja se da je i starac Milojko prisustvovao ovoj nemiloj sceni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Nov 25, 2019 at 8:00pm PST

 

Petrući i Rebeka nisu mogli da obuzdaju strasti: Tresli krevet kao nenormalni!
 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Petrući i Rebeka...

Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući otpočeli su vezu pred kamerama “Zadruge”. Vrlo su česte situacije bile kada ovo dvoje učesnika nisu mogli da se suzdrže od  vrele akcije, a upravo na jednu takvu vas podesećamo. Rebeka i Petrući  su se prepustili strastima i imali seks ispod jorgana. Njih dvoje su se dobro prekrili kako se ništa ne bi videlo, ali pokreti su ih odali.

 

Završnica u Miljani: Zola Kulićevu odrao ko jarca!
 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

Uprkos svim napetim situacijama koje su se odigrale između Miljane Kulić i Lazara Čolić Zole tokom godine za nama, seksa im nikada nije manjkalo. Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola jednom prilikom zavukli su se u izolaciju, gde su rasplamsali svoje strasti. Miljana se prepustila umeću svog izabranika, koji je tokom ove situacije nije štedeo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading