LEPA O POROKU: Bivši muž me navukao na kocku!

Autor:

Zabava

26.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i učesnica rijalitija "Parovi" Lepa Lukić otkrila je pred ulazak u šou kako je zavolela kocku. Iako je više puta iskreno govorila o tome da voli kockanje i da sa svojim novcem može da radi šta hoće, Lepa je sada ispričala da ju je prvi muž Toma Lukić navukao na taj porok.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Iskrena Lepa

- Toma je voleo kocku, stalno se kockao. U braku je bio ljubomoran i nije dopuštao da ostanem sama ni trena. Zbog toga me je vodio sa sobom kad god je išao u kockarnice, što je bilo gotovo svake večeri. Malo-pomalo, meni se osladilo. Neko vreme sam igrala s njim, posle sam počela sama da se kartam - otkrila je Lepa i dodala da je i njena karijera ispaštala zbog njegove ljubomore.

- Bio je toliko ljubomoran da mi je pravio probleme i u poslu. Godinu dana sam pauzirala s pevanjem zbog njega, dok sam bila s njim, nisam smela da radim. Posle godinu dana smo se i razišli, ali me je u stopu pratio. Nisam mogla da mrdnem od njega. U nekim trenucima sam mislila da će ubiti i sebe i mene zbog bolesne ljubomore. Razvod mi je dao tek posle sedam godina proganjanja, kada je našao novu ženu - zaključila je Lepa.

Podsećamo, Lepa Lukić je već 17 godina u braku sa biznismenom u penziji Milanom Milanovićem, a javnosti ga je predstavila tek pre četiri godine. To je njen treći suprug. Na vrhuncu karijere Lepa je bila udata za Vladu Perovića, a njen prvi suprug bio je Toma Lukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading