Eksplodirao automobil Dine Galorini: Rijaliti učesnica jedva ostala živa, meštani je spašavali iz buktinje!

Autor: Alo.rs

Zabava

26.11.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Parovi" Dina Galorini jedva je izvukla živu glavu tokom noći u Aranđelovcu!

Dina Galorini

Naime, Dina je pre samo 3 dana kupila automobil, a noćas joj se zapalio usred vožnje.

Galorinijeva je bila sama u automobilu i kako je shvatila da nešto varnici i počinje da gori izletela je iz kola i uspela da sačuva svoj život!

Meštani koji su se tu zatekli su joj pritrčali u pomoć, pozvali policiju i vatrogasce, ali auto je za par minuta eksplodirao i potpuno izgoreo. Kada su službe stigle, od automobila više ništa nije ostalo.

Dina tvrdi da je automobil pregledan potpuno kada ga je kupovala i sumnja da joj je neko podmetnuo požar, a policija radi na slučaju i ispituje sve okolnosti.

- Sekunde su falile da ne odem u vazduh! Izletela sam iz kola i bacila se u šanac. Od kola ništa nije ostalo, kao bomba da je pala. Kupila sam ga pre tri dana i u servisu je sve bilo super, a sutra idem u policiju da vidim šta su ustanovili. Najveća sumnja je da mi je neko podmetnuo. Tek sada me šok uhvatio i veliki strah jer ne znam ko bi mogao to da mi uradi - rekla je Dina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading