Otkrivamo tajnu kontroverzne rediteljke i glumice: Jelena godinama proganjala uticajnog advokata!

Autor:

Zabava

19.11.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkad se pojavila na javnoj sceni, Jelena Golubović neprestano privlači pažnju jer, iako se deklarisala kao glumica i rediteljka školovana u Ukrajini, ona je javnost šokirala izjavama i kontroverznim poimanjem umetnosti, pa su nebrojeno puta osporavani njen rad i talenat.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić
Jelena Golubović

Golubovićeva je početkom dvehiljaditih u Beogradu igrala predstavu "Čipkin dim", nastalu po romanu Iv Ensler "Vaginini monolozi", koju je sama režirala, ali i igrala sa koleginicom Ivanom Jovanović i dve balerine, a čije izvođenje je najavljivala i čuvenom zatvoru Sheveningen u Hagu, u čemu je trebalo da joj pomogne u to vreme jedan od najuticajnih srpskih advokata čiji su inicijali B. B., u kojeg je Jelena bila ludo zaljubljena, saznaje Rijaliti.

Golubovićeva je jurila čoveka svuda i povremeno ga zvala da joj pomogne oko predstava

- Jelena je bila zaslepljena tim advokatom i uspela je nekako da sa njim stupi u kontakt. Pričala mi je da je on njen prijatelj i da se sastaju kod njega u kancelariji u strogom centru grada, a kasnije mi je ispričala da on nju juri. Međutim, naša zajednička drugarica, Jelenina i moja, ispričala mi je da zna da je Jelena par puta bila sa tim čovekom, koji je prilično stariji od nje. U to vreme oni su se sastajali da bi joj navodno taj advokat pomagao oko scenarija, da bi što verodostojnije izvela predstave koje je sama režirala - kaže izvor Rijalitija i otkriva da je Jelena dobro krila svoje emocije u javnosti.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić

Svima je pričala da je sa tim advokatom išla na suđenja po Beogradu i Srbiji, ali i da je vodio i u Hag, gde je imao procese, tvrdi izvor

- Jedno je govorila, a drugo radila. Skrivala je emocije, a svima je pričala da je sa tim advokatom išla na suđenja po Beogradu i Srbiji, ali i da je vodio i u Hag, gde je imao procese. Po rečima te naše zajedničke drugarice, Jelena je brzo dosadila advokatu jer on nije imao nameru da ostavi svoju ženu i ugrozi renome, pa je počeo da je izbegava. Golubovićeva je bila zaslepljena od ljubavi i jurila je advokata svuda i povremeno ga zvala da joj pomogne oko predstava. Međutim, on se polako izvlačio iz te priče jer mu nije bila potrebna javna afera i prekinuo je kontakt sa njom. Svojim sekretaricama advokat je sugerisao šta da kažu kad Jelena zove i da ga pokrivaju. Svi su u njegovoj kancelariji verovali da je ona luda - prepričao je izvor za Rijaliti.

Foto: S.T/Emil Conkić

Jelena pričala gluposti pre 20 godina

Još pre skoro 20 godina Jelena Golubović je davala nepromišljene izjave i bila je na meti umetničke elite zato što je govorila da je Ministarstvo kulture podržava, ali si iz te institucije uvek demantovali Golubovićkine navode.

- Pošto su pre nekoliko godina "Vaginini monolozi" bili veliki brodvejski hit, odlučila sam da uradim adaptaciju dela Iv Ensler i napravim predstavu koja bi bila prihvatljiva i mentalitetu naših ljudi. Ima dosta komičnih detalja, ali i ozbiljnih monologa na temu osvajanja "ženske" slobode. Posle kontakta sa Ministarstvom kulture i dogovora oko detalja, u planu nam je nastup u Hagu. Sa ministrom Kojadinovićem dogovorili smo se da ministarstvo učestvuje u organizacionom delu kako bismo lakše dobili odobrenje Haškog tribunala za igranje predstave "Čipkin dim" pred tamošnjim pritvorenicima - rekla je tada Jelena Golubović za tadašnji Glas javnosti, koji je ovim povodom kontaktirao i Ministarstvo kulture.

- Nismo dobili nijedan predlog za gostovanje bilo kakve pozorišne predstave u inostranstvu, pa ni pomenute - rekli su iz kabineta tadašnjeg ministra Kojadinovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading