Milijana šokirala istinom na "Parografu": Iz inata sam pokušala da se ubijem!

Autor:

Zabava

14.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Parovi" Milijana Božić pre dva dana učestvovala je na poligrafskom testiranju u emisiji "Parograf" i tom prilikom šokirala je sve kada je priznala da je pokušala da se ubije kako bi naudila svojim roditeljima.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana Božić

Milijana je tokom ispitivanja progovorila o situaciji kada je popila sedative kako bi uplašila svoje najbliže, koji su pomislili da je pokušala samoubistvo.

- To nije bilo iz želje da se ubijem jer imam strah od smrti. Nikada neću umreti. Pokušala sam to iz inata, da uplašim najbliže. Popila sam dve table sedativa, da se opijem i nestanem. Teška rana je ostala u mom životu. Jedan muškarac me je strašno izludeo, nisam mogla da podnesem drugu ženu kraj njega - rekla je takmičarka na opšte iznenađenje svih.

Osim ovoga, mlada učesnica "Parova"otkrila je burne detalje iz svoje prošlosti i time bacila novo svetlo na odnos sa suprugom Milojkom Božićem, koji je od nje stariji čak 53 godine. Božićka je priznala da ozbiljno razmišlja o razvodu braka.

- Nikada nisam ni imala želju da se udam, ne funkcionišem u zajednici, volim da živim sama. Milojka sam zavolela i tako poželela svadbu sa njim, ali situacija se znatno izmenila ovde. Postao je mnogo ljubomoran. Smeta mi, kada odem na kafu sa drugaricom, što mi zanoveta i prigovara za sve. Uvek sledi rasprava nakon svakog mog izlaska. To nije normalno - rekla je Božićka.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milojko i Milijana Božić

Mlada Milijana nije časila časa ni na početku veze sa starim Božićem, pa je pored Milojka bila istovremeno sa njegovim prijateljem.

- To je bilo još pre dve godine, kada sam tek počela svoju vezu sa Milojkom, pa sam, naravno, izabrala posle Milojka. Nisam kao što vidite ostala s obojicom - objasnila je svoju paralelnu vezu učesnica "Parova".

Božićka nema snove o životu u velikom gradu, što je potvrdila odgovorom na pitanje: "Da li je istina da si ušla u rijaliti s namerom da zaradiš za život u Beogradu?"

- Nemam nameru da živim ovde. Volim svoje selo i oduvek sam htela da imam lepu kuću na selu - iskrena je bila Milijana, a njen rijaliti-cimer Dario Šogorović optužio ju je za laž:

- Ona je jedna seljančica i zato mora da laže da joj se ne sviđa u Beogradu.

Međutim, poligraf je njen odgovor pročitao kao istinit.

RepublikaFoto: Printscreen/Happy
Sviđa joj se Žabac

Na pitanje da li je volela mnogo starijeg profesora fizičkog u školi, Milijana Božić je odgovorila potvrdno.

- Da, našla sam njegov broj telefona i slala mu poruke, davala sam mu signale na času da hoću da budem s njim. Samo sam o njemu maštala - priznala je rijaliti-zvezda.

Odgovor na pitanje o prirodi emocija koje mlada takmičarka gaji prema Nemanji Stamatoviću Žapcu niko nije očekivao jer nije bio potvrdan.

- Ne. Ne znam da objasnim šta osećam prema njemu, ali ne mogu da funkcionišem bez njega - izjavila je Milijana.

Milojko Božić nije ostao imun na ovo priznanje, pa je izneo svoje mišljenje.

- Verujem da jeste zaljubljena - zaključio je očajan suprug mlade Božićke.

Silovanje sam okrenula u svoju korist!

Milijana je potvrdila priče o tome kako je bila žrtva seksualnog zlostavljanja istakavši da je neprijatnost koju je preživela okrenula u svoju korist.

- Nije to bilo pravo silovanje. Ništa mi nije falilo, ali nisam htela da se dam tom čoveku. Gadi mi se on. Dobio je zasluženu kaznu. Pametno sam se izvukla, tako da sam ja pobednica, a ne žrtva - rekla je Milijana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading