Mlada majka: Aleksandra uz ćerku Magdalenu objavila divne vesti!

Autor:

Zabava

13.11.2019

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska starleta, foto model i bivša rijaliti učesnica, Aleksandra Subotić, jedna je od najkontroverznijih žena koje su našoj javnosti poznate. Za ovu devojku vezuju se mnoge afere, a najveći pečat ostavila je vest da je svojoj majci preotela dečka i sa njim ostala u drugom stanju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandra Subotić

U momentu kada je zatrudnela, bila je jos uvek maloletna, te je u sedamnaestoj godini života rodila devojčicu i postala majka.

Aleksandrina ćerka po imenu Magdalena danas je napunila 6 godina, a starleta je ovu vest podelila na društvenoj mreži Instagram.

- Pre 6 godina na današnji dan rodila se jedna mala lepotica po imenu Magdalena! Mama ju je dobila jako mlada i njih dve i dan danas odrastaju zajedno! Sada su sem mama i ćerka, nerazdvojne prijateljice i najbolje drugarice! Ljubavi hvala ti što postojiš i što si tako dobra ćerkica, voli te mama! Srecan 6. rođendan! - napisala je u okviru postavljene fotografije. 

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Brojni fanovi čestitali su ovim putem maloj Magdaleni rođendan, a Aleksandri uputili poruku da uživa u njenom odrastanju!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavo

13.11.2019 18:50

Umesto da sa detetom i njenim drugaricama proslavlja rodjendan u vrtiću, ona proslavlja na Fejsbuku.