Iseći ću vene, kunem se: Milijana preti samoubistvom ukoliko ne dobije razvod!

Autor:

Zabava

13.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Božić priznala je da želi sebi da oduzme život ukoliko ne uspe da se razvede od supruga Milojka Božića. Kako je mlada učesnica "Parova" navela, ona ne može više da podnese muževo ljubomorno ponašanje, te želi da ga ostavi.

RepublikaFoto: facebook.com/Milijana Božić
Milijana i Milojko

- Ja ću iseći vene, kunem se. Plačem jer sam besna i nemoćna, ne mogu Milojku da objasnim kako treba da se ponaša, ne podnosim ga - u očajanju je istakla Milijana, pa dodala kako želi da okonča brak sa starijim čovekom zbog njegovog nerazumnog ponašanja, a ne zbog ljubavnika.

Plačem jer sam besna i nemoćna, ne podnosim Milojka, kukala je učesnica "Parova"

- Ja ću da se razvedem, ali ne zbog Žapca, već zbog Milojkovog ponašanja - govorila je Milijana, pominjući ljubavnika iz luksuzne zemunske vile.

Sve ovo dogodilo se samo nekoliko sati pre nego što je u vilu drugi put ušao njen ljubavnik Nemanja Stamatović Žabac. Božićka mu je odmah po dolasku poletela u zagrljaj, pa je u jednom trenutku i završila s njim u krevetu. Ponašanje supruge je Milojka Božića opet isteralo iz takta, pa je pobesneo, što je kasnije dovelo do toga da izazove skandal u rijalitiju i udari je flašom u glavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading