PATIM ZA ŽAPCEM, ALI NINDŽA MI JE OBEĆAO OVO: Milijana bacila oko na novog učesnika

Autor: Republika

Zabava

09.11.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Božić otišla je u Tajnu sobu i priznala da joj se novi učesnik rijalitija Murina Ramadan Nindža dopao, ali da i dalje pati za Žapcem.

RepublikaFoto: Printscreen/Happy
Milijana i Žabac

- Prijatno sam se iznenadila gostima. Na prvi pogled mi je gospodin Nindža bio čudan, ali mi se kasnije svideo kada je počeo da pokazuje svoje akrobacije. Došli smo do Tajne sobe, razgovarali smo, onda mi je ispričao kako ima divnu, ogromnu kuću tu negde u Srbiji. Rekao je da će mi je prepisati i svašta nešto je obećavao, pa sam se ja malo upecala na to - rekla je Milijana pa nastavila da priča o Žapcu.

- Ali kada su spomenuli mog dragog Žapca, sve je palo u vodu! Ja sam zaista mislila da će on sinoć ući ili da će makar biti gost. To se nije desilo pa sam bila jako tužna. I dalje se nadam da će doći. Ne znam da li bi mogla da budem sa gospodinom Nindžom, ali sa Žapcem sigurno. Ukoliko se vrati, ovde će nastati pravi šou program - zaključila je Milijana.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading