(FOTO) Milijana imala se*s sa oženjenim Žapcem!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

30.10.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taze udata Milijana Božić naočigled miliona gledalaca rijalitija "Parovi" prevarila je preksinoć supruga Milojka Božića sa oženjenim Nemanjom Stamatovićem Žapcem.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Milijana...

Svoje čuđenje nisu skrivali ni cimeri bračnog para Božić, pa su tako pojedini u početku mislili da Milijana i Žabac blefiraju zarad rijalitija, ali su se ubrzo uverili da su njih dvoje ipak imali vrelu akciju. U prilog mišljenju većine ide i silno komešanje i vreli uzdasi, kao i izrazi lica Milijane i Žapca.

RepublikaFoto: Printscreen
Milijana i Žabac...

Milijana se pred svima prepustila dodirima vremešnog Stamatovića, a njen suprug Milojko je otišao iz spavaće sobe da ne bi dalje posmatrao svoju ženu u krevetu sa drugim jer je svestan da ima bolesno srce, te da može imati ozbiljne posledice usled pojačanog stresa. Kamere su kasnije snimale Milojka kako budan, smrknutog lica, leži na kauču u dnevnom boravku i sam sebi govori: "Šta mi bi da budalu oženim?!"

RepublikaFoto: Printscreen
Milojko se zajapurio...

Podsećanja radi, Milijana je već danima prisna sa Žapcem i već su se ljubili u usta i tuširali zajedno, što Milojko užasno teško podnosi. U više navrata, zbog svega toga, on se svađao sa Milijanom, ali je i priznao da se pokajao što ju je oženio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading