BURAZENGIJE SPREMAJU RAT: Zmaj ponizio Gastoza!

Zabava

20.09.2017

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zmaj od Šipova iz sezone u sezonu rijalitija Parovi važi za jednog od favorita, međutim, pobeda mu neprestano izmiče za dlaku. Njegov najveći suparnik tokom šou programa bio je popularni Gastoz, za koga Zmaj tvrdi da nikako nije bolji od njega i da je baš on zaslužan za njegovu pobedu u trećoj sezoni Parova.

RepublikaFoto: printscreen/Happy
Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova

Novi takmičari "Parova 6" počeli su svoje učešće žestoko, a da bi se dokazali gledaocima prvi na tapetu za kritiku su im stari takmičari kao što je i Zmaj od Šipova.

Međutim, Zmaj je iskusan igrač i kako kaže ovoga puta neće ponoviti staru grešku koja je njegovog ljutog protivnika iz prethodnih sezona po njegovim rečima dovela do pobede:

- Ovi novi rade to da preko nas starih dobiju odskočnu dasku. Ja sam u trećoj sezoni pomogao Gastozu da pobedi. Umesto da sam ga kulirao, ja sam mu dao marketing i odskočnu dasku - izjavio je Zmaj. 

Videćemo kako će na ovo reagovati Gastozovi fanovi, Burazengije, koje su svog miljenika izglasale kao pobednika treće sezone!

Celu raspravu pogledajte u videu ispod:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading