Lepa Lukić pobegla iz rijalitija? U Parove se vraćam samo mrtva!

Autor: Kurir

Zabava

10.10.2019

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić je navodno svojevoljno napustila jutros rijaliti "Parovi" jer više nije mogla i želela da trpi provokacije Milutina Radosavljevića Milija.

RepublikaFoto: Prinscreeen
Lepa Lukić

Pevačica se poslednjih dana često sukobila sa starim neprijateljem zato što ju je prozivao i napadao otkako je ušao u takmičenje. Tako je bilo i u prošloj sezoni Parova, gde su se posvađali kada je Mili rekao da je Lepa abortirala i da zbog toga nikada nije mogla da ima decu.

Lukićevoj je juče ujutru saopšteno da ima nagradni izlazak u grad jer je najbolje odradila zadatak hodanja unazad, a ona je iskoristili tu priliku da se više ne vrati u luksuznu vilu.

RepublikaFoto: instagram.com/besni_medvedici
Mili Radosavljević

- Čim je napustila Hepi televiziju, ona je rekla da više neće da se vraća. Pokušali smo da je ubedimo da odustane od te ideje, ali nije vredelo jer je stalno ponavljala da se u vilu može vratiti samo mrtva! Na kraju smo morali da joj ispunimo želju i da je odvedemo kući, umesto u šetnju gradom, kako je bilo planirano. Lepa nam nije rekla razlog zašto neće više da bude u Parovima, ali je više nego jasno da je to zbog Milija koji je stalno provocira. On ima pravo na to jer je regularan način borbe u rijalitiju, pa produkcija ne može da ga kazni u takvim situacijama. Žao nam je što je došlo do ovoga - rekao je izvor sa Hepija.

Pevačica se još uvek nije oglašavala povodom ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading