Ispričaj ljudima kako si me terao da ti pušim ku**c: Učesnica Parova se u rijalitiju suočila sa ujakom koji ju je silovao!

Autor:

Zabava

29.09.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Parova Sanja Mirkov uzdrmala je srpsku javnost kada je izjavila da ju je silovao ujak i da je nakon toga završila u Dečjem selu.

Foto: youtube.com/printscreen
Sanja Mirkov

Nad njenom sudbinom su plakali svi učesnici rijalitija, a potom je došao i taj dan. Sinoć se u program uljučio upravo čovek za kog Sanja tvrdi da ju je seksualno zlostavljao - njen ujak.

- Dobro veče, pozdrav svima. Ja sam Goran, Sanjin ujak - rekao je on, a učesnica rijalitija se sledil kada je čula njegov glas.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Sanja Mirkov

- Kako se prezivaš, ako si moj ujak? - rekla je ona, a kada je on odgovorio da se preziva Stojković ona je osula paljbu.

- Reci im kako si me terao da ti p*šim k*rac, kako da ti d*kam. Rekao si svojoj ženi da me učiš reda. Svi znaju šta si mi radio! - vikala je ona, a ujak je odgovorio, "Ne pričaj laži, zbog toga si i završila u dečjem selu! Ne mogu da pričam od tebe".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading