LEPA LUKIĆ: Za pare ću i seks da gledam!

Autor:

Zabava

18.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić je preksinoć u 77. godini ušla u rijaliti "Parovi", koji je startovao sa šestom sezonom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Lukić

Kraljica narodne muzike priznaje da se nije pripremala i da je došla spontano, spremna da se igra i ljudima ispred malih ekrana pruži dosta svog prepoznatljivog humora.

- Neću više da se osvrćem na prošlost, dosadila sam i bogu i narodu sa tim. A i ne pita me niko, ovi mladi, njih to ne zanima. Ne mogu sve da ponavljam. Nemam ja među njima partnere za tako nešto. Znam da se neću družiti sa bezobraznicima, sa njima neću ni kafu da pijem.

* Da li se plašite novih učesnika?

- Što ja da se plašim? Treba oni mene da se plaše. Kad se zmija plašila guštera (smeh)? Neću ja da ih vaspitavam kad ih majka nije vaspitala kako treba. Ko me bude dirao, ima da dobije šta zaslužuje.

* Imate dve nove pesme. Da li su one razlog vašeg ulaska?

- Ulazim sa dve nove pesme, i to ću da im pevam svaki dan. Pa ima glavu da im probijem pevajući ih. Neće moći da spavaju.

* U kome vidite najboljeg partnera za svoje igrice?

- U Đusu jedino vidim nekoga sa kim mogu da se igram jer on i ja smo već pravili šou u jednom rijalitiju.

* Da li ste gledali konkurentski rijaliti "Zadruga"?

- Nisam stigla nijednom da pogledam. Trčala sam oko ovoga. Imala sam i nastupe. Čula sam da osuđuju Žižu što je ušla tamo, kažu, stara je. Nije stara čim je ušla da se igra.

* Da li ste se psihički spremili za igru koja će trajati više od pola godine?

- Šta ima da se spremam psihički? Ja to sve spontano radim. Najviše mrzim kad mi Lea Kiš i Sanja Marinković kažu da će da mi pošalju pitanja na mejl. Ja im kažem: "Žene, kakav mejl, ja nemam to!" Ja sam duduk za te stvari. Ja sam spontana žena.

* Šta ako se potuku pred vama?

- Ma neka se tuku, nek razbiju jedni drugima glave ako hoće. Gde ću ja žena da se petljam. Da me prebiju kao mačku. Mogu samo da kažem nemojte ljudi. Ja da se ubacim, pa da me samelju ko meso. Neka hvala.

* Da li će vam biti neprijatno ukoliko neko bude imao seks pored vas?

- Nek imaju. Rade oni, ne radim ja. Pa i nek se seksaju ispred mene, baš me briga. Kao da je seks za mene nešto novo. Ja i kod kuće gledam seks, ali besplatno. A ovde sam barem plaćena da ga gledam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading