"Hepi" spremio iznenađenje: U Parove večeras ulazi JOŠ 15 UČESNIKA!

Autor:

Zabava

15.09.2019

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će se u vilu “Parova” od 21 čas useliti 15 novih takmičara.

Foto: youtube.com/Parovi Stream 1
Parovi

Iako je rijaliti počeo pre tri dana i u vilu se uselilo 24 takmičara, produkcija odlučila da napravi presedan i ubaci nove takmičare koji će iznenaditi sve gledaoce kraj malih ekrana.

Glavne zvezde za večeras će biti Milojko, Milijana, kao i po prvi put njena rođena sestra Olivera. Pored njih u vilu će ući bivši takmičari Jovana Novakov Šmizla sa dečkom, Ilijana Vagić, Dario Šogorović i Ivania Bajić.

Ali to nije sve, produkcija je odlučila dodatno da pomrsi konce sadašnjim stanarima. Sestrić Novice Zdravkovića takođe će po prvi put kročiti u rijaliti na srećnoj televiziji. Uveliko se šuška da je primamljiv honorar od 1.200 evra nedeljno dobio i legendarni pevač Bora Drljača.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milojko i Milijana

Tihomir Filipović, jedan od takmičara iz starih sezona ponovo će se naći pred kamerama rijalitija “Parovi”.

Ostalih 4 imena se drže u strogoj tajnosti, jer je produkcija i ovog puta odlučila da iznenadi sve gledaoce i zavrti rijaliti onako kako samo oni umeju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading