Igra će biti sve teža pored ovakve konkurencije: I Gastoz ponovo u rijalitiju!

Autor:

Zabava

05.09.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana sve više se priča o rijaliti šouu Zadruga, koji počinje sutra, a konkurentski šou Parovi spremio je dosta iznenađenja.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Gastoz

Iz produkcije kuće TV Happy najavili su da će u njihovom rijalitiju učestvovati samo poznata estradna imena, izgleda da su se odlučili da uvedu i dobro poznate rijaliti igrače.

Za glavnu nagradu u "Parovima" će se boriti Kristijan Golubović, koji će služiti kaznu u rijalitiju, a tu su i bivši učesnici Parova. Đole i Đina takođe će biti stanari vile za nekoliko nedelja, a očekuje se ulazak Nikole Lakića i Coke sa detetom. 

Produkcija je pregovarala sa Nenadom Marinkoviće Gastozom kom je ponuđena velika svota novca, te se očekuje i njegovo učešće. Pobenica rijalitija "Snajke" Teodora Radoičić boriće se za glavnu nagradu u osomoj sezoni "Parova", a uveliko se spekuliše da je ona jedan od glavnih favorita.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Teodora Radojičić

Ipak, tu su i iznenađenja. Naime, postoji šansa da u vilu uđe i šminkerka Jelena Maćić, međutim još uvek nije poznato da li će se naći u ulozi takmičara ili voditelja.

Kao voditelj pominje se i Dragan Marinković Maca, ali juče se u medijima pojavila informacija da postoji mogućnost da ga vidimo i kao deo tima Zadruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

05.09.2019 19:04

Kristijan ulazi tamo gde može da bije.

Odgovori 12 0