Ovo je šokantni učesnik "Parova 8"! Biza skače u bazen dubok 60 cm na glavu, puca iz auta gde stigne po gradu!

Autor:

Zabava

31.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Mitrović Biza, bivši pripadnik specijalne jedinice Vojske Jugoslavije, ulazi u osmu sezonu rijaliti-programa "Parovi". Ovaj žestoki momak sa kruševačkog asfalta poznat je i kao Distrojer iz Kruševca. On je čovek koji je već nekoliko puta javno pozivao Kristijana Golubovića na duel pred TV kamerama, kad ovaj izađe iz zatvora. Ovog puta će se naći pod danonoćnim nadzorom kamera, pa će imati priliku da sve ono što radi na društvenim mrežama pokaže i gledaocima.

Naime, kruševački Don, kako sebe naziva, postao je popularan na društvenim mrežama 2018. godine, kada je objavio snimak na kojem, naoružan do zuba, puca kroz prozor automobila dok se vozi ulicama Kruševca. Nakon toga Biza je pokazivao svojim pratiocima na Fejsbuku kako je u dobroj kondiciji tako što je iste godine preskakao parkirane automobile. Ali tu nije bio kraj u pokazivanju njegovih nadljudskih sposobnosti. U jednom od narednih videa skočio je u bazen dubok 60 cm, i to na glavu, sa cigaretom u ustima!

Tražio sam da mi naprave pravi MMA ring, u kome ćemo se Kristijan i ja boriti, kaže žestoki momak

Pozvali smo ovog opasnog momka da iz prve ruke čujemo šta je razlog njegovog ulaska u rijaliti "Parovi" na šta nam je on rekao da želi da pokaže naciji da ga se Kristijan Golubović plaši jer je jači od njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovde pise koliki je Bizi piton

A post shared by Don Kruševca (@ivan.biza_najjaci) on Aug 11, 2019 at 3:42pm PDT

- Ulazim u "Parove" da pokažem da sam jači od Kristijana Golubovića. Tražio sam na naprave pravi MMA ring, u kome ćemo se on i ja boriti. Rekao sam da treba da bude prisustvo i policije i produkcije, kao i uživo prenos. Ja sam se borio na ratištima, a Kristijana tada nigde nije bilo. On pominje razne ljude i živi na osnovu toga što je izašao u "Vidimo se u čitulji". Ali i mimo toga da nađem ljubav tamo jer sam ja veoma nežan i veliki sam džentlmen - kaže Biza.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pozvao sam i Džakića na borbu

Biza je u svojoj želji da pokaže fizičku spremnost u borbama jednom prilikom pozvao i našeg proslavljenog MMA borca Dušana Džakića. Naime, Dušan mu se zahvalio na pozivu i odgovorio da je bolje da se ne biju jer su različite kategorije zbog kilaže.

- Džakića sam pozvao na borbu i on je rekao da ne može jer smo različite kilaže. U pravu je momak. Kasnije me je i podržao u nekim borbama. O njemu sve najbolje imam da kažem - rekao je kruševački Don.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading