Šešelj: ULAZIM U "PAROVE"!

Autor:

Zabava

12.09.2017

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesta sezona najgledanijeg TV šoua "Parovi" startuje na televiziji Hepi u subotu 16. septembra, a kako saznajemo, produkcija je pripremila veliko iznenađenje za gledaoce.

RepublikaFoto: Tanjug
Šešelj učesnik "Parova"

Kako saznajemo, lider radikala doktor Vojislav Šešelj ulazi u vilu "Parova", a oko njegovog učešća pregovarao je urednik Hepi televizije Milomir Marić. Šešelj je za Srpski telegraf potvrdio otvorenu mogućnost da se oproba kao rijaliti-igrač i otkrio koji su uslovi pod kojima pristaje da se pojavi u ovakvom šou-programu.

- Ulazim u "Parove", Marić mi je obećao milion evra za učešće. Plan je da to bude za koji dan jer nova sezona rijalitija počinje sad u subotu, a ja ću se pojaviti koji dan posle toga, čim mi isplate celi milion. Ako mi ne isplate sve pare, ništa onda, mogu slobodno da zaborave na mene - poručio je Šešelj, koji će u tom slučaju ući među stanare vile, ali isključivo kao gost, što će opet predstavljati veliki šou na TV Hepi.

RepublikaFoto: Tanjug
Milomir Marić

U prilog izjavi lidera radikala ide i najava produkcije o samom početku rijalitija, gde su najavili ulazak doktora i višedecenijskog poslanika u parlamentu.

- Javnost će prvi put videti mnogo toga od čega će joj zastati dah. Sudeći po tome koliko je peta sezona bila gledana, sasvim je izvesno da će rejting i predstojećeg serijala probiti sve parametre i granice gledanosti. Među takmičarima će biti doktor i decenijski poslanik u našem parlamentu. Uvek idemo korak dalje i u skladu sa željama naših gledalaca, koji su nas molili da što pre počne šesta sezona "Parova" - kažu iz produkcije.

Inače, produkcijski tim TV Hepi u tajnosti je završio kasting za novu sezonu zabavno-humorističke rijaliti-serije, a od 2.000 onih koji su potpisali ugovor za učešće u ovom formatu u najluksuzniju vilu zakoračiće svega tridesetak ljudi. Većina bivših učesnika jedva čeka da ponovo pravi šou pred kamerama i da se uklopi sa ekskluzivnim likovima u novom serijalu "Parova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading