Burna svađa: Ivan izbacio Jelenu iz stana

Autor:

Zabava

08.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezde Ivan Marinković i Jelena Ilić svoju burnu vezu započeli su u rijalitiju "Parovi", a iako su im svi prognozirali brz raskid, par je svoju vezu nastavio i van rijalitija.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nakon svađe, izbacio je napolje... Ivan Marinković i Jelena Ilić

Kako saznajemo, Ivan i Jelena raskinuli su prekjuče, te je nakon žučne rasprave Ivan izbacio Ilićevu iz stana u kojem su živeli zajedno.

Naime, kako izvor blizak nekadašnjem paru navodi, Ivan i Jelena imali su mnogo problema u vezi i nakon rijalitija, te je samo bilo pitanje vremena kada će se njihova romansa okončati.

- Ivan je stalno imao probleme u rijalitiju. Mislim da ljudi koji su gledali "Parove" i videli šta mu je sve u vili radila mogu i da zamisle kakav je to odnos bio van kamera. Jelena je nastavila da maltretira Ivana, a on se zaista nadao da će se njihov odnos promeniti kada se osame i počnu da žive zajedno u stanu koji su iznajmili, ali to nije bio slučaj - započinje priču izvor Srpskog telegrafa i opisuje kako su izgledale njihove svađe.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Samo je bilo pitanje dana kad će se podžapati... Ivan i Jelena

- Jelena je bolesno ljubomorna, svakodnevno mu je pravila scene ako pogleda u suprotnom smeru od nje, bukvalno. Kad god se dogovorio sa prijateljima da izađe na piće uveče, ona mu je upropastila izlazak jer ga je zivkala 100 puta dok se ne vrati u stan. On se jadan vraćao, a kod kuće ga je čekala višesatna rasprava svaki put. Nije mogao od nje da ode ni do prodavnice - objašnjava izvor, te otkriva kako je došlo do raskida.

- Jelena je histerisala bez razloga prekjuče od ranog jutra, devojka je neuravnotežena. Kada je Ivan počeo da se nervira i oštro joj rekao da mora da se smiri i da prestane, ona je počela da ga udara. Tada mu je prekipelo i rekao joj je da ima deset minuta da napusti stan. Ona prvo nije želela, ali joj je onda zapretio da će je izbaciti bez stvari ne bude li se sama spakovala i otišla, nakon čega je ona demonstrativno izašla. Sada ga zivka da se pomire i moli ga, ali ne znam da li će Ivan ovog puta popustiti - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marinkovićem kako bismo proverili ove navode, ali on nije odgovarao na naše pozive do zaključenja ovog broja.

U prilog našim navodima govori to što je Ivan na Instagramu potvrdio da je stavio tačku na vezu s Jelenom.

- Konačno slobodan. Jelena i ja nismo više zajedno i ne smarajte me sa pitanjima. Njoj to ne odgovara, blam ju je. Ostaću slobodan, neću se vezati, važno je samo dobro se zezati - poručio je Marinković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading