Opet ga pretukla? Raskinuli Ivan i Jelena!

Autor:

Zabava

06.08.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skoro cele sezone "Parova 7", brojnih tuča, svađa, mirenja, Jelena Ilić i Ivan Marinković definitivno su stavili tačku na svoj odnos.

RepublikaFoto: facebook.com/Zadko Sila
Jelena i Ivan

Iako su pričali o bebi, ulasku u novu sezonu "Parova", zajedničkom životu i velikoj ljubavi, planovo im se nisu ostvarili.

Po Ivanovim rečima, Jelena Ilić se stidi njega i njihove veze, i to je jedan od najvećih razloga razilaženja.

Marinković je osetio potrebu da na Instagramu podeli sa fanovima ovu vest, da im objasni šta se ustvari desilo, ali i da ih zamoli da mu ne postavljaju više pitanja o Jeleni. 

Foto: dailymotion.com
Ivan i Slađa

- Konačno slobodan... Svi koji pišete po profilima manite me više pitanja.... Jelena i ja nismo više zajedno i ne smarajte sa pitanjima...njoj to ne odgovara blam ju je..haha...ostaću slobodan neću se vezati važno je samo dobro se zezati!

Čini se da je jedna saga završena. Ostaje nam da vidimo da li će bivši par izdržati odvojeno ili će ipak pokleknuti i pomiriti se. Ako ništa drugo, čekamo novu sezonu i Ivana u njoj. Možda tada konačno pronađe ženu svog života

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading