Dado i Zerina ulaze u "Parove" za 100.000 evra!

Autor:

Zabava

06.08.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti magazin uslikao je Zerinu Hećo kako uživa u ljubavi sa dečkom Dadom Glišićem u samom centru Beograda. Golupčići su delovali i više nego zaljubljeni, a kako Rijaliti saznaje, njih dvoje ulaze u "Parove 8" i za to dobijaju 100.000 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/zerinooooo
Zerina i Dado...

Naime, Zerina i Dado su nerazdvojni otkako su se upoznali, a brzo su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, pa je prijateljstvo preraslo u ljubav. Oni su obavili razgovor sa čelnim ljudima Hepi televizije i potpisali ugovor, kojim su obe strane zadovoljne.

- Zerina i Dado ulaze u novu sezonu "Parova" za 100.000 evra plus im je nedeljni honorar baš veliki. U početku su se oboje dvoumili, posebno Zerina, koja smatra da joj je rijaliti-šou narušio zdravlje, ali je Dado presekao i rekao joj da su zajedno jači i da će moći sa svakim da se izbore. Tako su sklopili dogovor sa Hepi televizijom, koja u njih ulaže dosta novca, ali i nade da će novu sezonu podići na još veći nivo - kaže naš izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zerina Hećo...

- Njih dvoje su toliko zaljubljeni da se ne odvajaju po čitav dan. Zerini jako prija Dadova pažnja, a on je prema njoj veoma pažljiv i izvukao ju je iz depresije, u koju je zapala zbog zdravstvenog stanja u kojem je bila. Tako da će njih dvoje sigurno biti zanimljivi gledaocima budući da ćemo Zerinu sada upoznati iz nekog drugog ugla.

Osim sume koju su dobili za ulazak u vilu, njih dvoje će imati ozbiljno veliki honorar

Podsećamo da je Zerina napustila prošli rijaliti zbog veoma ugroženog zdravlja, kao i da se ošišala naćelavo zbog bolesti koja je snašla. Nakon toga zatvorila se u sebe sve do trenutka dok se nije upoznala sa Dadom, koji ju je povratio u život i pored kojeg se trenutno oseća kao kraljica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojo

06.08.2019 11:03

Da li se istorija ponavlja?

Odgovori 18 0
Baba

06.08.2019 11:57

Repriza u najavi. Nemojte bolesnike ubacivati.

Odgovori 11 0
Vojo

06.08.2019 17:40

Zar je Zerina još živa? Ona je sve nas ubedjivala da su joj zadnji dani na izmaku.