Samo nam je ovo još falilo: Gledaćemo porođaj pred kamerama u Parovima!

Autor: Espreso

Zabava

05.08.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi misle da će sve da uradi prema svom planu kako bi obezbedio sebi učešće u novoj osmoj sezoni najpopularnijeg rijaliti šou formata kod nas

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Parovi

Izgleda da će u osmoj sezoni rijaliti šou programa Parovi biti ono što do sada niste imali prilike da vidite na televizijskim ekranima! Naime, u javnosti kruži priča da je Jelena Ilićtrudna sa Ivanom Marinkovićem, te da su spremni da pregovaraju čak i porođaju pred televizijskim kamerama!

Mnogi misle da će Ivan Marinković sve da uradi prema svom planu kako bi obezbedio sebi učešće u novoj osmoj sezoni najpopularnijeg rijaliti šou formata kod nas! Za sada Jelena Ilić, nije ni potvrdila ali ni demantovala priče o trudnoći! Zbog svega što se dešavalo između njih dvoje, fanovi pak nisu sigurni da li će uspeti da opstanu zajedno ako je ona trudna!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Jelena Ilić i Ivan Marinković

- Jelena zna da će njeni uvek rado prihvatiti nju ali ne i Ivana sa kojim imaju sukobe još iz vile! Da li je on spreman da napravi prvi korak i uputi izvinjenje niko ne zna, ali da zaista voli svoju devojku to bi sigurno uradio. - rekao je izvor blizak paru!

Da li je Jelena zaista trudna, i da li ćemo gledati po prvi put uživo porođaj u jednom rijalitiju? Saznaćete vrlo brzo jer uskoro počinje nova, osma sezona najgledanijeg rijaliti šou programa Parovi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading