Uhvaćeni kako se ljube usred kafića: Ivan Marinković prevario devojku sa njenom drugaricom!

Autor: happy

Zabava

31.07.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković i Jelena Ilić tvrde da je njihova veza savršena od kada su izašli iz rijalitija, ali je sada kontroverzni učesnik uhvaćen sa drugom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivan i jelena su započeli vezu u rijalitiju...

U pitanju je Nevena Kalaver, koja je takođe i Jelenina drugarica.

- Svaki dan su zajedno, Ivan i Nevena se bukvalno nerazdvajaju jedno od drugog. Pre dva dana mislim da su baš bili "veseli" dok su sedeli u jednom popularnom kafiću na Novom Beogradu. Nisam siguran da li su popili ili su nešto drugo uz to radili, ali prštali su poljubci na sve strane, svi su to videli - rekao je dobro obavešten izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena (@helen_of_troj) on Jul 15, 2019 at 11:41am PDT

- Marinković je čak jedno veče zaglavio kod te kako se zove, Kalaverove u kući te je tamo ostao do jutra, a šta se tamo dešavalo to samo oni znaju i možda još jedna osoba. Jelena će sigurno reagovati kada sazna jer nije ni malo lepo da joj to radi iza leđa, hajde da pije na to je već navikla, ali da je toliko blizak sa drugom ženom to stvarno nije lepo - zaključio je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading