Finale Parova krenulo žestoko: Za 38.000 evra se bori bizarni par, trudnica i mnogi drugi!

Autor:

Zabava

13.07.2019

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalno veče najluksuznijeg rijaliti-tamičenja "Parovi" je počelo, a njih 23-oje ostalo je da se bori za glavnu nagradu, famoznu krunu, ali i novac koji im je obećan po ulasku u vilu pre 11 meseci.

RepublikaFoto: Prntscrin, ST/D. KADIĆ, instagram.com/samo_pozgaj
Oni su u finalu i još 20 drugih takmičara...

Aleksandar Požgaj, Izabela Alijoski, Slađa Petrović, Ivania Bajić, Milutin Radosavljević Mili, Vesna Rivas, Jovana Novakov Šmizla, Dina Galorini, Milijana Bogdanović, Milojko Božić, Mladen Vuletić, Ilijana Vagić, Đorđe Tomić, Anđelina Marjanović, Aleksandra Marjanović, Irma Sejranić, Dario Šogorović, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Tasić, Džonatan Mastor, Goran Vujičić Vuja, Ivan Marinković i Jelena Ilić zvanično su finalisti i jedan od njih osvojiće prvo mesto. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Voditeljski par Nina i Uroš

Voditelji programa su Nina Prlja i Uroš, a Anđela Lakićević za moralne pobednike proglasila je Aleksandru Tasić Coka i Nikolu Lakića jer je ova takmičarka zatrudnela tokom takmičenja i iznela celu svoju trudnoću. Poljubili su pred svima i dobili gromoglasan aplauz. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Zabrinut da li ga je žena ostavila... Aleksandar Požgaj

S druge strane, Aleksandra Požgaja zanimalo je da li mu je došla žena Ivana:

- Ukoliko nije, ja bih voleo da znam da li ću noć provesti u hotelu - rekao je političar aludirajući na svoj odnos sa mladom crnkom Ivanom Banić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading