Milojka skidali sa vešala zbog Milijane: Uhvatio je sa drugim, pa hteo da se ubije!

Autor:

Zabava

18.06.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko Božić umalo je sebi presudio nakon što je svoju 53 godine mlađu verenicu Miljanu Bogdanović uhvatio na gomili sa ljubavnikom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milojko i Milijana...

Vremešni učesnik rijalitija "Parovi 7" deluje kao miran i staložen čovek, kao osoba koja sve probleme podnosi stojički. Ipak, nije baš sve tako kako izgleda. Naime, on i njegova ljubav su neposredno pre nego što su kročli u javni svet imali mnogo ljubavnih problema, a jedan od njih ga je umalo koštao žive glave.

- Milijana je u selu poznata kao opasnica, vrtirepka koja flertuje sa kim stigne. Njoj nije bitan ni izgled ni godine. Ona je žderačica muškaraca. Pored toga što obožava da se igra crnom magijom, voli oženjene, voli ona mlade i neiskusne, pa sve do onih matorih koji mogu dede da joj budu - kaže naš izvor.

Od tada je Milijana mirna, manja od makovog zrna. Nije mrdala nigde niti je koga gledala do sada u rijalitiju kada se zaljubila u Aleksandra Požgaja

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ušli zajedno u rijaliti...

Kako dalje saznajemo od istog sagovornika, kada je zavela Milojka, stekla je njegovo poverenje i bila je sigurna da može da radi šta želi. Ipak, nije se nadala da je Milojko toliko blesav da je spreman čak i da se ubije zbog nje. Ona je tako zavela jednog muškarca iz sela, danima ga je mamila, sve dok se nije pogodio momenat da ostanu sami. Naime, Milijana ga je pozvala u vreme kada je Milojko imao posla u mesnoj zajednici sela, gde je otišao na neke sastanke. Pozvala je ljubavnika u kuću da se malo druže, misleći da je sigurna i bezbedna i da se Milojko neće vratiti. Počeli su da se pipkaju, ljubakaju. Njenom vremešnom ljubavniku đavo nije dao mira, pa se brže-bolje vratio kući, a onda je imao šta i da vidi. Miljana na gomili sa susedom iz sela.

Ona i njen ljubavnik su mu jedva istrgli kanap kojim je hteo da se obesi

- Odmah se uhvatio za glavu i onako unezveren potrčao je ka pomoćnoj zgradi. Zgrabio je kanap u nameri da se obesi. Milijana i ljubavnik su pojurili za njim i bukvalno ga skinuli sa vešala da se ne ubije. Jedva su mu istrgli kanap iz ruku. Ta situacija se jedva smirila, on je prešao preko svega, ali uz određene ultimatume. Od tada je Milijana mirna, manja od makovog zrna. Nije mrdala nigde niti je koga gledala do sada u rijalitiju, kada se zaljubila u Aleksandra Požgaja. Ipak, Milojko sve ovo mnogo lakše podnosi sada jer je već jednom prošao kroz pakao kada ju je zatekao sa komšijom u krevetu - završava izvor Rijalitija.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Imala seks u rijalitiju!

Milijana Bogdanović rekla je na poligrafu da je imala seks sa Aleksandrom Požgajem, a njen odgovor pokazao se kao istina. Požgaj je pokušao da smiri situaciju i izvuče se, pa je rekao da mu je Milijana pružila oralno zadovoljstvo.

Foto: ST/D. KADIĆ

Švalerisala se dok se Milojko borio za život!

Milojko Božić je u decembru 2018. godine imao operaciju srca, a Milijana Bogdanović je u to vreme razmenjivala ljubavna pisma sa udvaračem.

Bajpas mu je ugrađen 4. decembra, ali kako je znao da je njegova draga imala udvarača baš u to doba, za oporavak mu je trebalo dodatnog junaštva. Prvu pesmu Milijana je dobila od izvesnog M. R. V. baš nekoliko dana pred operaciju, 1. decembra. U pesmi "Snovi" opisao je o čemu mašta, šta bi voleo da joj radi. Posle romantičnih prepiski ljubav prema 53 godine starijem Milojku ipak je presudila i ostala je uz njega.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading