Beba u "Zadrugu" ulazi sa roditeljima!

Autor:

Zadruga

02.09.2017

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pompezno najavljeni rijaliti "Zadruga", koji na TV Pink startuje 6. septembra, posebno burnu reakciju javnosti izazvao je kada je čelnik Pinka i idejni tvorac famoznog šoua Željko Mitrović otkrio da će u novi rijaliti ući beba. Nakon brojnih spekulacija, Srpski telegraf otkriva kako je Mitrović došao na tu ideju i odakle je beba koja će boraviti u novoizgrađenom gradu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Naime, kako izvor blizak produkciji otkriva, Mitrović je isprva imao ideju da pronađe poznati par koji bi sa bebom ušao u "Zadrugu", ali je na kraju dogovorio učešće sa jednom do sada nepoznatom porodicom.

- Kada se osmišljavalo da u "Zadrugu" uđe beba, svi iz tima su se složili da bi najinteresantnije za gledaoce bilo da uđe Marko Bulat sa suprugom Marijom i petomesečnom ćerkom Doroteom. Nakon mukotrpnih i dugih pregovora, Bulat je odbio, ali je Željko dobio ideju da se uvede jedna porodica iz naroda, s kojom mogu da se poistovete svi građani. Tim je pronašao porodicu koja bi odgovarala tom profilu, a roditelji su odmah poželeli da sa svojom bebom uđu u rijaliti - otkrio je izvor iz produkcije i dodao:

RepublikaFoto: Promo foto
Televizijski mag, Željko Mitrović

- O bebi će brinuti njeni roditelji, a kako je planirano da beba bude u rijalitiju gotovo do punoletstva, trenutno se pregovara da porodica nastavi sa snimanjem i nakon devetomesečnog rijalitija "Zadruga". Još uvek nije ništa dogovoreno, ali je vrlo moguće da će porodica prihvatiti, a beba odrastati pod budnim okom kamera - zaključio je izvor.

Ima mamu i tatu

Podsećamo, informacija da će u rijaliti "Zadruga" ući beba šokirala je javnost, a onda su se pojavile brojne medijske spekulacije. Prvo se pisalo da će to biti upravo ćerka Marka i Marije Bulat, potom da su Milica i Željko pre nekoliko meseci usvojili bebu iz doma za nezbrinutu decu, što je izazvalo brojne kritike na račun čelnika TV Pink. Produkcija je odmah demantovala te navode i istakla da beba nije usvojena. Prve informacije koje su iscurile u javnost o najintrigantnijem učesniku rijalitija bile su da je u pitanju osmomesečna beba.

- U Belu kuću biće ubačen 33. krevet, koji je zapravo kolevka. Ova beba do svojih ozbiljnijih godina neće izaći iz rijalitija - otkrio je tada dobro obavešten izvor iz produkcije.

Milica i Željko napisali pravila

Milica i Željko Mitrović su na čak 270 stranica ispisali sva pravila i situacije u kojima će se naći 32 poznata učesnika u ovom najvećem i najimpresivnijem rijalitiju svih vremena, ali ni to nije sve. U čitavom gradu koji je sagrađen za potrebe rijalitija "Zadruga", pored planina, vodopada, jezera, bazena, malog sela, rajskih vrtova, ali i kontrole meteoroloških uslova, generisanja kiše, snega, munja i gromova, kroz ceo grad su provučene cevi za ubacivanje mirisnih efekata kako bi učesnici imali stvarni i potpuno realističan osećaj gde se nalaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading