Mladen ne da na bivšu: Učesnici Parova se potukli zbog knjige Nine Prlje!

Autor:

Zabava

16.05.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić stao je u stranu Nine Prlje čiju su knjigu negativno komentarisali učesnici Parova Ivan Marinković i Jelena Ilić.

Foto: instagram.com/besni_medvedici
Mladen Vuletić nasrnuo na Ivana i Jelenu

Mladena je iznerviralo to što je Ivan Marinković govorio pogrdno o knjizi njegove bivše ljubavi, Nine Prlje, koja je gostovala u emisiji. Ivan je brani svoj i utisak njegove devojke da nije reč o nekoj ozbiljnoj literaturi.

- Šta on tu govori: "Teška literatura", ironično, podsmeva se. Prvo ti napiši nešto, pa se onda javi - branio je Vuletić Ninu.

- Ne razumem u čemu je problem. Jelena inače čita ozbiljne pisce, Andrića, Pekića, i ima ukusa. Ja sam pročitao tri rečenice Ninine knjige, i mogu da kažem da to ništa ne valja.

 

 

- Ja se ni ne poredim sa ozbiljnim piscima, i nisam ni tvrdila da sam napisala nešto mnogo ozbiljno - ubacila se Nina iz studija, međutim, Ivanove reči previše su isprovocirale Mladena i situacija se otrgla kontroli.

Vuletić je nasrnuo na Jelenu kada mu je poručila da je 'psihopata', ali ga je obezbeđenje zaustavilo, i to jedva.

Na kraju su ga na silu izneli iz vile, dok je on vikao: "Vratiću se ja iz izolacije!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading