Žestok okršaj u vili "Parova": Milijana tukla Milojka

Autor:

Zabava

11.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Milijana Bogdanović posvađala se i potukla u četvrtak uveče sa svojim partnerom Milojkom Božićem nakon što ju je zatekao kako nasamo u garderoberu razgovara sa cimerom Aleksandrom Požgajem, pa je nastao pravi haos u vili.

RepublikaFoto: Printskrin/Happy
Milijana u sukobu sa Milojkom

Naime, Pilatovićka u trenutku dok je ćaskala sa bivšim političarem, Milojko je uleteo i počeo da ih zadirkuje i proziva, pa je Milijana poludela, zaletela se ka njemu i počela da ga udara pesnicama, zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje.

- Ja se ovde ne zaje*avam i ne glumim da mi je do tebe stalo - rekla je Milijana kroz suze Požgaju, a on je počeo opet da joj se nabacuje i da je podseća na to da uvek može da bude sa njim.

Foto: Printskrin/Happy
Milijana i Milojko u kliinču

- Ja ti kažem, lepa si, imaš lepe oči, stalno ti udeljujem komplimente, a ti i dalje ništa ne radiš konkretno. Jesam li te zvao u krevet da dođeš kad ti je bilo najteže?! Šta si tada uradila? Nećkala si se i otišla kod Milojka, a sad opet pričamo nasamo i još mi kažeš da me voliš - nastavio je Požgaj, a u sledećem trenutku se Božić stvorio na vratima i krenuo sa provokacijama.

- Svaka vam čast! Ne znam gde vodi ovo što vi radite. Sram da vas bude - kratko je prokomentarisao Milojko, ali je ovo bilo dovoljno da Bogdanovićka doživi nervni slom i počne da pravi skandal.

- Šta ti više hoćeš od mene?! Ajde marš napolje - vikala je milijana, a Milojko joj je u tom trenutku rekao da prestane da viče, što ju je još više iznerviralo

- Kome ti tišina?! Je*em li ti mater u pi*ku! Sad ću za sva vremena da te ućutkam! Ne mogu više da trpim ovakve stvari! Dosta mi je - urlala je Milijana.

U trenutku okršaja niko od takmičara nije bio blizu garderobera, a kad su ukućani u zemunskoj vili čuli galamu i vrištanje, odmah su doleteli kako bi sprečili tuču. Milijana je udarala Milojka gde god je stigla, pa ga je u jednom momentu šutirala i gurala u zid. Božić svoju devojku ni na trenutak nije mogao da obuzda, a kad je obezbeđenje uletelo odmah je Pilatovićku odvuklo do sobe za izolaciju, pošto je odbijala sama da ode.

Podsećamo, ovo je samo jedan u nizu fizičkih okršaja između Milojka i Milijane. Bogdanovićka je pre samo dve nedelje nasrnula na svog dečka i tom prilikom ga je nekoliko puta šutnula, pa je je bila novčano kažnjena međutim, rijaliti učesnica se i dalje ne smiruje, pa konflikte rešava nasiljem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading