Žiža: Ne mogu da prebolim gubitak ćerke!

Zabava

28.08.2017

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Žiže Stojanović, koja se proslavila ulogom Cane Fontane u seriji "Srećni Ljudi", a koja će se za samo nekoliko dana naći u rijalitiju "Zadruga", otvorila je svoju dušu i otkrila šta je zapravo muči poslednjih pet godina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Žiža Stojanović

Pojedine informacije iz života slavne glumice domaća javnost nije znala, a jedna od njih je da je Žiža, nažalost, 2013. godine izgubila ćerku Sanju, koju je dobila u braku sa glumcem Vladom Matićem. Žiža je ovu informaciju potvrdila za Pink.rs i kroz suze se osvrnula na najteži trenutak u svom životu.

- Nažalost, istina je da sam izgubila ćerku. To se desilo pre četiri godine. Svi mi kažu - proći će vremenom, ali ne prolazi... Bilo je u pitanju teže oboljenje, ne bih da detaljišem... Moj unuk Uroš, koji inače živi u Berlinu, izgubio je majku! Njegov otac ponovo se oženio nedugo nakon Sanjine smrti... Moj Uroš ima samo mene - ispričala je glumica za portal Pink.rs. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading