Najavila svoj dolazak: Miljana Kulić se vraća u rijaliti!

Autor:

Zabava

13.04.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić javila se telefonskim uključenjem u rijaliti "Parovi 7", pa pozdravila sve ukućane. O najpoznatijem rijaliti tati, Ivanu Marinkoviću, nije imala reči hvale, ali je zato najavila da će rado biti gost njihovom studiju.

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić...

- Ja samo gledam budućnost, iz te prošlosti sam dobila lutkucu moju, mog Željka. Psi laju, karavani prolaze. Ja se uopšte se ne sećam Ivana, niti sam ga volela, niti mi je bitan u životu, meni kao da su rode donele Željka. Neki dan kada budem dolazila do Beograda, doći ću do studija, nagovoriću Lazara da i on dođe sa mnom - bila je jasna bivša učesnica više rijalitija. 

Podsetimo Miljana je diskvalifikovana iz Zadruge kada je pobegla iz rijalitija sa svojim dečkom Zolom. Od tada su se pisale mnoge stvari da će zajedno ući u Parove i da će se možda čak ponovo vratiti u Zadrugu. Obzirom da se Miljana uključila u vilu "Parova" moguće je da se tu nešto krčka i da će Kulićeva da se vrati u prvi rijaliti odakle je i ponikla. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKO

13.04.2019 09:59

Овим је залупила врата у Пинку.