Požgaj imao se*s sa Milijanom u tajnoj sobi!

Autor:

Zabava

09.04.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandar Požgaj uspeo je da obori s nogu zauzetu Milijanu Bogdanović, a kako Rijaliti saznaje, par je imao seks u tajnoj sobi velelepne vile!

RepublikaFoto: Prntscrin
Požgaj i Milijana...

Naime, bivši političar se u toku noći osamio sa znatno mlađom cimerkom, pa je daleko od očiju njenog dečka Milojka Božića s njom imao žestok seks.

- Milijana i Požgaj su u toku jučerašnjeg dana bili u izolaciji, pa su se tad krišom i bez ozvučenja dogovorili da moraju da imaju seks jer između njih vlada velika fizička privlačnost. Aleksandar je Milijani rekao da ne može više da se kontroliše pored nje i da ubuduće ne zna kako će reagovati kad Milojko krene da je dira i ljubi pred njim. Ubedio ju je da se prepuste strastima čim prvom prilikom ostanu zajedno, što se u toku iste noći i desilo u vili "Parova", i to u tajnoj sobi - otkriva na početku naš izvor upućen u sva dešavanja u rijalitiju.

Kako dalje saznajemo, bivši političar je namamio Milijanu na seks u tajnoj sobi, a ona je, po svemu sudeći, zaboravila na kamere, pa se prepustila strastima.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milijana i Aleksandar...

- Požgaj i Bogdanovićka su skočili jedno na drugo čim su se osamili i našli ugao do kog kamere u vili ne mogu da dopru. Akcija je trajala skoro 20 minuta, a čim su oboje čuli tumaranje oko tajne sobe, brzo su se obukli kako niko ne bi posumnjao da se bilo šta dešava. Kad su završili sa akcijom, na putu do spavaće sobe su sreli nekoliko cimera koji su još bili budni, pa su se vadili kako su se osamili da bi pričali. Jedan od budnih bio je i Milutin Radosavljević Mili, koji je u trenutku počeo tiho da provocira Požgaja na šaljiv način, a kamere su zabeležile momenat kad mu je rekao: "Pazi se da te ne vidi Milojko! Prvo će da te prebije, pa će da doživi infarkt" - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milojko i Milijana...

Bogdanovićka posle seksa sa Aleksandrom odmah odletela kod Milojka u sobu, gde je pokušala da mu se uvuče u krevet što tiše

Milijana je videla da posle akcije sa Aleksandrom može da bude u velikom problemu s obzirom na to da ju je nekoliko cimera zateklo sa njim u trenutku dok su izlazili iz tajne sobe.

- Bogdanovićka je posle seksa sa Požgajem odmah odletela kod Milojka i pokušala da mu se uvuče u krevet što tiše. Pošto ju je sve vreme grizla savest, starijem dečku je odmah pokušala da se dodvori, pa ga je masirala i dodirivala, a potom ga ubeđivala da imaju seksualne odnose. Božić je, međutim, odmah odvratio partnerku od toga s obzirom na to da je bilo nekoliko sati iza ponoći, pa je Milijana legla i brzo zaspala - završava upućen izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milojko i Milijana...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading