Požgaj zvao Milijanu u krevet!

Autor:

Zabava

05.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Požgaj odlepio je za kontroverznom Milijanom Bogdanović zbog čega je njegova supruga Ivana Požgaj spakovala kofere i otišla iz zemlje.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aleksandar Požgaj

Iako je oženjen, bivši političar se poprilično zaneo, pa ne krije da bi rado spavao sa Milijanom da tu nije njen vremešni dečko Milojko Božić. Mi smo pozvali Ivanu, koja je baš tog momenta napušatala zemlju.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milijana i Milojko

- Na aerodromu sam, ne mogu da pričam, prijatno i doviđenja - bio je njen komentar.

Iako je bivši političar oštro osudio nadasve skandaloznu razliku u godinama ovoga para, nije krio da je njegova misija i veliki izazov da devojku vrati na pravi put i dokaže joj da njoj treba mlad momak, a ne deda.

Da nisam oženjen, ja bih nju poljubio u usta, a Milojko može da preti čašama, flašama, rekao je Aleksandar u "Parovima"

On je preksinoć na sastanku u vili "Parova" za stolom otkrio detalje koji su posebno uznemirili vremešnog Milojka.

- Milijana me je zagrlila, poljubila u obraz i rekla da lepo mirišem. Milojko je ljubomoran, a nema razloga. Milijana je lepa kao lutka i pametna. Milijana, sviđa mi se tvoj osmeh, sve mi se sviđa kod tebe. Prava si lepotica. Samo da znaš, moj krevet ti je otvoren! - rekao je Požgaj pred svima.

Požgaj: Na aerodromu sam, ne mogu da pričam, prijatno i doviđenja

Foto: Republika.rs
Žena mu otišla iz zemlje...Aleksandar i Ivana

Milijana se na ovo nasmejala širokim osmehom, i videlo se da joj Požgajevi komplimenti i te kako prijaju. Inače, Požgaj je za stolom izneo i to da mu je Milojko pretio. Mladen Vuletić bio mu je svedok.

- Meni je Milojko pretio, rekao mi je da ne smem da prilazim njegovoj Milijani. Da ne smem da je gledam, inače će svašta biti. Da nisam oženjen, ja bih je poljubio u usta, a ti možeš da pretiš čašama, flašama - izjavio je Požgaj, dok se Milojko trudio da deluje hladno i pravio se da ga ne pogađaju političareve reči.

Podsećanja radi, Božiću je pre dve večeri pozlilo kada je čuo da Milijana sedi sa Požgajem u dvorištu vile, i da je vesela i nasmejana. On je odmah počeo da se žali na razne bolove i pred svima je inscenirao kako umire, sve dok Milijana nije došla kod njega u krevet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading