Erotska ispovest Milojka Božića: Kada oralno zadovoljavam Milijanu skidam protezu, veš mašina nam je omiljena za se*s!

Autor: Alo.rs

Zabava

30.03.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko Božić i njegova 53 godine mlađa izabranica Milijana Bogdanović, potpisali su ugovor s produkcijom "Hepi" televizije, te su tako postali ravnopravni učesnici ovog rijaltija.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milijana i Milojko...

O njihovim vrelim dodirima ispod prekrivača ne prestaje da se priča, a sada je Milojko priznao koliko puta on i Milijana upražnjavaju seks.

- Seks imamo jednom dnevno, volimo oboje da se opustimo. Uglavom se spontano desi, a kada planiramo onda volimo da eksperimentišemo. Oboje volimo da razmenjujemo nežnosti na veš mašini, to nas dodatno uzbuđuje. Poze ne biramo, sve smo isprobali - priznao je Milojko, a onda ispričao kako upražnjavaju oralni seks.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Najintrigantniji par u Srbiji...

- Milijana zna da me najviše uzbuđuje kada me oralno zadovoljava. I njoj to prija, te ja volim i nju da vidim kako uživa dok se spuštam dole. Pre nego što počnem, obavezno skinem protezu kako bi ona doživela vrhunac - rekao je Milojko.

Milojko Božić je takođe otkrio da će Milijana naslediti samo brvnaru u kojoj njih dvoje žive.

- Milijani ću ostaviti našu brvnaru u kojoj nas dvoje živimo. Mi planiramo da uložimo u nju sav novac koji ćemo zaraditi u ovom rijalitiju, te planiramo da je renoviramo celu jer je poprilično propala godinama - završava priču Milojko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading