Milijana za Srpski telegraf : Roditelji su me mučili, zato volim starije muškarce!

Autor:

Zabava

30.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je Milijana Bogdanović sa svojim 53 godine starijim dečkom Milojkom Božićem ušla u "Parove", ekskluzivno za Srpski telegraf otkrila je u kakvom je odnosu sa svojim roditeljima, a posebno sa ocem, koji neće ni da čuje za nju otkako je sa muškarcem koji deda može da joj bude.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milijana Bogdanović i Milojko Božić

- Ne zanima me šta moj otac kaže o meni. Ne bih o njemu mnogo ni da pričam, on to nije ni zaslužio. Mama nas je zvala i dala nam podršku. Da se razumemo, i tata da me je pozvao, ja bih najnormalnije, i posle svega što je bilo, opet lepo pričala sa njim, ali me on nije zvao. Moj otac je oduvek bio takav prema meni, nevezano za Milojka - započinje priču Milijana i nastavlja:

- On me je maltretirao. Kad sam bila mala, tukao me je i stalno kažnjavao. Ne sećam se kada me je uzeo u naručje i mazio kao ćerku. Ceo život patim za tim, valjda zato i volim starije muškarce.

 Otac me se stidi, neće da me prihvati ovakvu kakva jesam

Učesnica "Parova" za Srpski telegraf tvrdi da je njen tata nikada ni u čemu nije podržao, samo me je gurao od sebe.

RepublikaFoto: instagram.com/lana_bozic__
Milijana Bogdanović i Milojko Božić

- To mu mnogo zameram, mnogo mi je teško kada se prisetim svih tih situacija, samo me povređuju i rastužuju - kaže Milijana i nastavlja tužnim tonom da priča o ocu i da se priseća bolnih trenutaka.

- Više puta sam mu dala šansu da mi se približi i izvini za one grozne dane, ali on je uvek svaku moju šansu da stupimo u dobar odnos prokockao i uvek bi me ponizio. Jednostavno, otac me se sigurno stidi i ne može da me prihvati ovakvu kakva jesam, a to je za mene bolno - tvrdi Milijana i dodaje šta su njen dečko i ona sve pretrpeli zarad veze.

Kada bi me Milojko prevario, ubila bih ga

- Nas dvoje smo izloženi svemu i svačemu. Milojko i ja proživljavamo pakao samo zato što se volimo. Ako su komentari na Fejsbuku, pročitam ih, čak mi neki budu smešni, a ovako nam niko do sada nije rekao direktno u lice da nas ne podnosi. Verovatno bi nam mnogi rekli svašta, ali ne smeju, pošto se plaše naše reakcije. Što se tiče pisanih komentara, tu može svako da piše šta hoće. Mi smo već sada svima koji su nam se smejali zapušili usta - kaže učesnica "Parova" koja se ovom prilikom osvrnula na najbitniji deo svog života.

- Po prirodi sam veoma ljubomorna na svaki vid odvlačenja njegove pažnje od mene, bilo da je muškarac ili žena u pitanju. Haos bi se desio kada bi me on prevario, ma ubila bih ga. Pored mene ovakve, ne treba mu nijedna druga. Meni se kod Milojka najviše sviđa što može dosta da ćuti. Kad se svađamo, ja se bukvalno sama sa sobom svađam, a on ćuti. Mora da se zna ko je glava u vezi - završava Milijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading