Voditeljka "Parova" se gušila u suzama: Saopštila takmičarima da je preminula Divna Karleuša!

Autor:

Zabava

04.03.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava estrada tuguje zbog gubitka novinarke Divne Karleuše, a jedna od prvih koja se oglasila je voditeljka emisije "Upoznajte Parove" Jelena Petković, koja je sa bolom u glasu progovorila o Divni kao izvrsnoj koleginici.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Jelena Petković...

Kao njena dobra prijateljica, voditeljka je odlučila da u emisiji parovima saopšti tužnu vest. Dok je čitala oproštajnu poruku Jeleninoj mami, Petkovićeva nije mogla nikako da se suzdrži.

- Ja ću večeras početi emisiju sa jednom jako tužnom vešću. U 61. godini života nakon druge i teške bolesti bitku sa životom izgubila je Divna Karleuša. Veliki prijatelj ove kuće i rado viđen gost, gubitak je veliki, a Divna će ostati upamćena kao najbolji radijski voditelj i žena sa ogromnim novinarskim iskustvom. Cela "Happy" televizija želi da izjavi saučešće porodici Karleuša budući da je Divna bila deo našeg rijaliti programa "Parovi 4". Smatramo da smo trebali da vam saopštimo ovu jako tužnu vest. Još jednom izjavljujem saućešće porodici Karleuša i jednim minutom ćutanja želim da odamo poštu našoj dragoj Divni - kroz suze je izgovorila vidno potresena voditeljka Jelena Petković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Mar 4, 2019 at 10:15am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Mar 4, 2019 at 10:16am PST

Nakon toga svi ukućani su ustali i minutom ćutanja odali počast Jeleninoj mami. "Slava joj" izgovorila je Jelena, a onda su se svi parovi prekrstili.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1

Parovi odali počast Divni Karleuši...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading