Marinković saznao da Miljana ima novog dečka, pa doneo odluku: Bolje je da Željko ne bude moj sin!

Autor:

Zabava

04.03.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković, u rijalitiju "Parovi 7", važi za učesnika koji često izaziva sukobe, a u prošlom rijalitiju napravio je bebu Miljani Kulić.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković...

Njih dvoje su posle rođenja deteta u lošim odnosima, a evo šta Ivan misli o novoj vezi majke svog drugog deteta. 

Ivan želi da se Miljana konačno skrasi, pa joj se sa Zolom sa kojim trenutno boravi u drugom rijalitiju, poželeo da konačno nađe svoju sreću.

- Miljana je poznata po tome da juri i proganja muškarce, a to je radila i sa mnom. Voleo bih da se skrasi sa Zolom i da konačno bude srećna. Barem će mene spasti, zaista joj želim sve najbolje.

Ivan Marinković nema problem sa tim da Zola usvoji malog Željka, a o eventualnoj svadbi Miljane i Lazara nema neko posebno mišljenje.  

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana, srećni i zaljubljeni...

- Ne znam šta bih mogao da uradim ukoliko Miljana upiše Zolu kao Željkovog zakonskog staratelja? Od tog njenog poteza će zavisiti i kakav će biti naš odnos, jer se ja u suštini ništa ne pitam. Ne mogu da steknem mogućnost da budem otac, a smatram da je tako bolje. Bolje je da Željko ne bude moj sin.

Kulićeva je povredila Ivana kada je u knjizi rođenih, za oca njihovog sina upisala "nepoznat". 

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Ivan i Miljana...

- Na kraju sam ipak odlučio da ne želim da radim DNK test. Još nisam spreman da budem Željkov zakonski otac, jer mi je zasmetalo to što je Miljana u njegov rodni list pod stavkom "ime oca" upisala "nepoznato".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading