Ostaje bez imovine: Ivan Marinković postaje beskućnik!

Autor: Alo.rs

Zabava

01.03.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković koji redovno pravi haos u rijaltiju priznao je da će mu, po njegovoj proceni, izvršitelji zapleniti imovinu.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Dotakao dno... Ivan Marinković

Kontroverni učesnik nedavno se posvađao sa Bakijem, pa su se potukli, a spekuliše se da su mu tada polomljena 3 zuba i rebro. Ivan je rekao da mu rebro jeste slomljeno, ali da su mu zubi u redu.

On ističe da ne može potpuno da se oporavi jer je u rijalitiju, gde nema vremena za odmor. Ivan smatra da mu Baki nije polomio rebro, iako ga je udario jako, već da je to uradio Mastor. 

Marinković je odgovorio i na priče u vezi Goce Tržan i duga od 70.000 evra za kredit, zbog kog je navodno morala da se iseli iz zajedničkog stana. On misli da stan nikako neće pripasti njemu.

- Ona se još pre godinu i po dana preselila iz tog stana, a da li sada iznajmljuje taj stan ili ne, stvarno ne bih znao. Ono što ja znam, jeste da sam ja solidarni dužnik. Trebao sam da odem sa čelnicima banke na razgovor, kao svedok u tom čitavom procesu, da vidim šta može da se uradi. S obzirom na to da je kredit u švajcarcima ogroman i ne pokriva dug banci, i ako se stan proda, meni ništa drugo ne preostaje nego i svoj lični stan da prodam kako bih otplatio ostatak kredita i tako zapušio sve rupe. Gordana neće da uloži taj novac, a ja sam spreman da budem beskućnik, samo da otplatim taj kredit. Ne bih voleo da mi izvršitelji plene imovinu, a po svemu sudeći do toga će doći - zaključio je tužno Ivan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeca

02.03.2019 14:23

A gde su mu pare od rijalitija? Kada je izlazio mogao je to da reguliše ali je on neodgovoran.

Odgovori 10 0