Marinković progovorio o Miljani i njihovom sinu: Ono što je rekao o malom Željku je skandalozno!

Autor:

Zabava

06.02.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković je bio podvrgnuti ispitivanju na "Parografu", a jedno od najzanimljivijih pitanja odnosilo se na Miljanu Kulić s kojom napravio bebu

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi
Ivan Marinković...

- Da li je istina da si se pokajao zbog veze sa Miljanom? - glasilo je pitanje na poligrafskom ispitivaju, a učesnik je odgovorio:

- Da! Istina je pokajao sam se što sam uopšte bilo šta uradio, na kraju krajeva šta je tu je. Zbog veze sa Miljanom se kajem, izuzimajući to što se dete dogodilo, to se ne kajem niti želim da kažem da je to vredno kajanja, daleko od toga, naprotiv. Žalim što sam dotakao tu osobu. - odgovorio je Marinković i ostavio sve bez teksta.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Ivan i Miljana...

Još jedno od zanimljivih pitanja odnosilo se na alkohol i njegovu verenicu Jelenu Ilić. Evo šta je odgovorio na pitanje da je istina da bi prestao potpuno da konzumira alkohol zbog svoje verenice.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ivan i Jelena...

-Planiram da prestanem da potpuno konzumiram alkohol upravo zbog nje, to je jedina osoba koja na mene utiče. Ne postoji lečeni alkoholičar, postoji zalečeni. Pre nego što sam ušao u šestu sezonu deset meseci nisam okusio alkohol. Ja se nisam držao jednog propisa nastavio sam sa svojim životom, ali nisam pio. Ali čim sam ušao ovde popio sam sa Požgajem - rekao je Ivan, ali se ovoga puta ispostavilo da je njegov odgovor bio - laž.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading