Ilijana Vagić: Sa porodicom sam pobegla iz Hrvatske!

Autor: D. L.

Zabava

24.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Ilijana Vagić ispričala je prekjuče u emisiji "Jutarnja kafica" potresnu ispovest, pa se prisetila vremena kad je sa porodicom pobegla iz Hrvatske i tamo ostavila sve što su dotad stekli od imovine.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
ilijana Vagić

- Moja porodica i ja smo sve ostavili u Hrvatskoj pošto smo iz Knina došli ovamo. Ovde smo se preselili 1995. godine, a moj otac nije bio pored mene zato što je bio izranjavan. Bio je komandir čete i stao je dva puta na nagaznu minu. Deset puta je bio operisan, tako da je mene i braću vaspitavala majka - rekla je Ilijana i nastavila:

 Ilijana: Otac mi je bio 10 puta operisan jer je stao dva puta na nagaznu minu

- Otac je dosta radio da bi nam obezbedio za život, morali smo da iznajmljujemo stan i ništa nismo imali osim jednog ćebenceta koje smo poneli. Tatu smo vrlo retko viđali, ali su okolnosti bile takve i ja sam oduvek razumela da tako mora da bude. Majka je do moje 12. godine dosta vremena provodila pored nas. Dosta nas je okrenula prema veri i crkvi i ja sam joj na tome zahvalna - ispričala je Vagićeva dok je bila na ivici suza, a svi u vili su je pomno slušali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading