Ivan se miri sa Gocom posle rijalitija: Marinković rešio da po svaku cenu vrati ćerku!

Autor:

Zabava

22.01.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Tržanik suprug sve više pati za svojom naslednicom, pa po izlasku iz zemunske vile planira da razgovara sa pevačicom i više viđa dete.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi
Ivan Marinković...

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Ivan Marinković je već nekoliko meseci u vezi sa cimerkom Jelenom Ilić, međutim, on sve češće spominje ćerku Lenu ,koju ima iz braka sa pevačicom Gocom Tržan. Dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva da će Marinković po završetku rijalitija na sve načine pokušati da dođe do bivše žene kako bi se pomirio s pevačicom zbog ćerke, koja mu sve više nedostaje.

Marinković ume da se napije, pa se seti ćerke i tuguje jer ga Lena smatra propalicom i pijandurom

- Ivan je bliskom prijatelju po završetku šeste sezone "Parova" rekao da će kad-tad pokušati da se pomiri sa Gocom. On je ubeđen da ona može da mu oprosti sve što se dešavalo u prošlosti. Hoće da je ubedi da njihova ćerka ne treba da odrasta bez oca i želi sam Leni da objasni da je rijaliti ništa drugo do humoristički program, u kom je sve moguće. Iako zna da će Goca pokušati da ga spreči da nastavi da gradi odnos sa Lenom, Ivan odavno smišlja taktiku da budu u prijateljskom odnosu. Svestan je da ga Goca ne podnosi posle svih svađa koje su imali i zbog toga što je njena ćerka imala velike probleme zbog njegovog ponašanja pred kamerama, ali želi da joj objasni da je to prošlost - tvrdi naš izvor i ističe da u prilog ovome ide i činjenica da je Marinković u sedmoj sezoni rijalitija konzumaciju alkohola sveo na minimum i da je u dugoj i stabilnoj vezi već mesecima sa novom partnerkom Jelenom Ilić.

Foto: printscreen/instagram.com/gocatrzan
Ne može više bez ćerke Lene...

- Ivan je Jeleni u više navrata pričao o Leni. Ona mu je stavila do znanja da treba da se bori za svoje dete svim silama i da ima pravo da viđa ćerku bez obzira na to što je u svađi s Gocom. Shvatio je da hoće da izgladi odnose sa Tržankom nakon što se na rođendan u rijalitiju rastužio i rasplakao zbog toga što mu naslednica nije čestitala, kao što je to bio slučaj dok je boravio u prethodnim sezonama rijalitija. Ilićka je Ivanu objasnila da ne sumnja u to da je on loš otac, kako to vole da tvrde njihovi cimeri i generalno javnost, pa ga je u više navrata savetovala kako treba da postupi kad izađe da bi opet pridobio Gocino poverenje i dobio mogućnost da viđa Lenu - priča naš izvor. Jeleni je u spavaćoj sobi jednom prilikom rekao da je mortus pijan plakao kao kiša jer ne može da viđa dete i zbog toga što njegova ćerka misli da je on najveća propalica na svetu i alkoholičar. Sada je čvrsto rešio da se promeni, pa sve manje pije i hoće da se opameti - završava naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading