NOVI RIJALITI ZADRUGA POMERA GRANICE: Mitrović doveo Holivud u Srbiju!

Zadruga

07.08.2017

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-ekspanzija već neko vreme vlada na našim prostorima, a novi šou "Zadruga", koji će se od septembra emitovati na televiziji Pink, pomeriće granice ovog televizijskog formata. Na izgradnji čitavog grada radi tim holivudskih eksperata i još 1.500 ljudi zaduženih samo za ovaj projekat.


Foto: Promo foto
Foto: Promo foto
Željko Mitrović
- O novom rijaliti-programu TV Pink već danima bruji ceo region, a pripreme za emitovanje su već uveliko u toku. Reč je o najskupljem i produkcijski najzahtevnijem rijalitiju na ovim prostorima, ali i u svetu, sa čime je saglasan i tim holivudskih eksperata koji je angažovan na ovom gigantskom projektu. Budući da je želeo da bude začetnik potpuno nove generacije rijaliti-programa, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović okupio je oko sebe vrhunski tim profesionalaca iz Holivuda koji već uveliko rade na izgradnji čitavog grada u kojem će boraviti 32 poznata takmičara - otkriva izvor blizak produkciji i ističe: - Za potrebe izgradnje impozantnog kompleksa u kojem će biti sniman rijaliti stiglo je čak devet šlepera raznih rekvizita i delova scenografije, a na putu je i čak milion litara slane morske vode kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad! Tim eksperata iz Holivuda radi danonoćno kako bi posle čak osam meseci priprema sve bilo završeno do kraja avgusta, a zajedno sa njima radi i Pinkov tim od čak 1.500 ljudi, koliko je angažovano samo na ovom projektu - zaključuje naš sagovornik.

U rijalitiju će učestvovati 32 poznate ličnosti koje će biti u prilici da otkriju sebe u veoma provokativnim i luksuznim okolnostima, ali i da se izbore za neku od čak tri impresivne nagrade.

Foto: Promo foto
Uskoro kreće "Zadruga"

 pregovori u toku  Imena potencijalnih učesnika iz dana u dan se razotkrivaju, a kako je Srpski telegraf već pisao, među njima se očekuju Dragan Kojić Keba, Merima Njegomir, Šako Polumenta, te maloletna Mina Vrbaški, s kojom se pevač našao u središtu skandala, Snežana Mišković Viktorija, Maja Nikolić, Zoran Marjanović, Lepi Mića i mnogi drugi.

Foto: Promo foto
Rijaliti koji pomera granice

Pored rijaliti-igrača koji će se takmičiti, sa Sorajom Vučelić se vrše dogovori oko uloge voditeljke "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading