Mastor hteo da se ubije zbog devojke: Nagutao se lekova, drug ga spasao!

Autor:

Zabava

04.12.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Džonatan Lumbila Mastor izazvao je pravu pometnju ulaskom u zemunsku vilu, a kako se na sve načine trudi da izbegne da govori o svojoj prošlosti, o njemu se do sada ne zna mnogo toga.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zbog ljubavi digao ruku na sebe...

Dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva da se Mastor umalo ubio jer ga je ostavila devojka u koju je bio zaljubljen, pa je popio ogromnu količinu jakih medikamenata i srušio u hodniku stana u kom je živeo.

- Mastor je iz Konga došao u Srbiju da bi studirao i u tome je bio uspešan do trenutka kad je počeo da izlazi u noćne klubove po Beogradu. On je u Kongu bio pod stalnim nadzorom strogih roditelja, koji su mu sve branili jer je okruženje u kom je tamo odrastao mnogo konzervativnije od našeg. Čim je u srpskoj prestonici upisao studije, društvo sa fakulteta ga je odmah prihvatilo jer je druželjubiv. Počeo je da izlazi, a noćni život mu se osladio - priča naš sagovornik.

Mastor je na početku bio uzoran student koji je zbog visokih ocena dobio stipendiju, ali su vremenom svi primetili da se ulenjio, pa je u drugoj godini studija položio svega nekoliko ispita.

Partnerka ga ostavila kad je saznala da je ostao bez novca. Pao je u depresiju, opijao se, a onda se predozirao medikamentima

- Mastor je počeo non-stop da izlazi, a kako je imao dobru stipendiju, trošio je dosta para u provodu. Brzo je našao devojku koja mu je za kratko vreme postala centar sveta. Preskakao je predavanja i po ceo dan je provodio sa njom. Vodio ju je po restoranima i noćnim klubovima i kupovao skupe poklone. Za kratko vreme se zaljubio u nju, ali nije zapostavljao društvo - navodi naš izvor.

Džonatana su, međutim, prijatelji upozoravali na to da je devojka, koja je inače iz Valjeva, u više navrata bila sa imućnim momcima, koje je iskorišćavala, i da bi trebalo da je se pazi.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mastor...

- Džonatan je toliko bio zaljubljen da bi svaki njegov razgovor sa drugarima koji su mu pričali da mu je devojka sponzoruša završavao svađom. Zajedno su bili skoro godinu dana, a kako je on položio malo ispita, javili su mu da neće uspeti da ostvari stipendiju za narednu godinu, pa je počeo da štedi. Prestao je da se razbacuje novcem i krenuo da uči, ali to njegovoj partnerki nije odgovaralo. Odjednom su počeli konstantno da se svađaju, a kad mu je rekla da raskidaju, doživeo je šok. Nekoliko puta se napio i završio na ispiranju u bolnici zbog toga što je patio za njom. Društvo je dolazilo kod njega, pa su pokušavali da ga urazume i pokažu mu da su bili u pravu kad su mu govorili da ga ona samo koristi, ali on nije slušao - uverava izvor i otkriva kakva se drama odigrala nakon raskida.

- Nakon nekoliko dana od raskida, Džonatan se dogovorio sa prijateljima da odu na piće, ali on se u kafiću nije pojavio u zakazano vreme. Prijatelji su ga zvali, ali on se nije javljao na telefon. Zabrinut za njegovo stanje, jedan od drugova je odmah poleteo ka njegovom stanu. Kada je ušao u otključani stan, imao je šta i da vidi. Džonatan je ležao na podu bez svesti. Drugu je odmah bilo jasno da se Mastor nečim predozirao, pa je odmah pozvao Hitnu pomoć. U bolnici su konstatovali da se nagutao antidepresivima, nakon čega je morao da ostane da leži na klinici - završava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading