Ivan dobio alkoholni hepatitis: Rizikuje da oboli od ciroze jetre!

Autor:

Zabava

04.12.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug pevačice Goce Tržan požalio se produkciji da ima konstantne bolove u stomaku, a doktori su ustanovili da mu je jetra u lošem stanju.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Notorni alkoholičar...

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Ivan Marinković jedan je od takmičara koji ne prestaje da niže skandale, a dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva da bivši suprug pevačice Goce Tržan ima alkoholni hepatitis. Marinković se produkciji rijalitija požalio na jake bolove u abdomenu, a nakon lekarskog pregleda kom se podvrgao ustanovljeno je da mu je alkohol ozbiljno ugrozio zdravlje.

 Marinković je svestan da bi trebalo da prestane da pije, ali on odbija da misli o tome da bolest može da se proširi

- Ivan dugi niz godina konzumira alkohol, a posledice svega toga tek sada izlaze na videlo. On nikada nije imao ozbiljnijih problema zbog toga što puno pije, ali su mnogi primetili da s njim u poslednje vreme nešto nije u redu. Otkad je ušao u sedmu sezonu rijalitija, kao da nije isti čovek. Non-stop samo sedi i samo je povremeno aktivan. U toku emisija koje idu uživo ponekad samo presedi i ne kaže ništa, a počeo je da se žali na ozbiljne bolove u stomaku - otkriva naš dobro upućen izvor. Marinković se u više navrata požalio cimerima na mučnine koje su sve učestalije, ali nijednog momenta nije hteo da prihvati da možda ima ozbiljan zdravstveni problem.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Napravio dete u rijalitiju...

- Ivan je svestan činjenice da je na ivici da sebi upropasti zdravlje zbog toga što previše konzumira alkohol. Sada je shvatio da možda ima problem sa jetrom, a to nije nimalo naivno. Požalio se produkciji Hepi televizije, pa ih je u toku prošle nedelje zamolio da mu izađu u susret i dovedu lekara da ga pregleda. Kada je pregled obavljen, saopštili su mu da postoji mogućnost da ima alkoholni hepatitis, koji je krenuo da se razvija, a dijagnoza se poklapa sa simptomima na koje se Marinković žalio - priča naš sagovornik.

Iako su Ivanu svi odmah sugerisali da bi trebalo drastično da promeni životne navike, da živi zdravije i ostavi alkohol, on je rekao da ne želi da razmišlja o tome da može da se razboli i da ne želi da napušta rijaliti.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Zdravlje mu ozbiljno ugroženo...

- Marinković je svestan da bi trebalo da prestane da pije jer ima ozbiljne probleme s jetrom, ali on odbija da misli o tome da bolest može da se proširi. Rekao je doktoru: "Nikad do sada nisam imao problem zbog pića. Naravno da ću da pazim koliko pijem, ali neću da prestajem. Ne mogu da verujem da me je sada i ovo snašlo pored svega. Iz rijalitija ne planiram da izlazim jer su mi pare potrebne." Ivan je odmah tražio lekarima terapiju koja će mu pomoći da mu mučnina i bolovi koje oseća u stomaku prestanu, pa su mu izašli u susret ako je najbolje rešenje da sada izađe iz rijalitija i počne više računa da vodi o sebi. Potrebni su mu i redovni lekarski pregledi kako bi se njegovo stanje pratilo i kako se ne bi pogoršalo - završava naš sagovornik.

Inače, ukoliko Marinković ne shvati da odmah treba da se leči, rizikuje da dobije cirozu jetre, a to je krajnji stadijum do kog se alkoholni hepatitis razvija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading