DESET GODINA ZEMLJE GRUVA Rođendanski koncert u SKC

Autor:

Zabava

10.11.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zemlja gruva ove godine slavi deset godina od pojavljivanja na sceni velikim koncertom 8. decembra u kultnoj sali beogradskog SKC.

RepublikaFoto: Kosta Đuraković
Rođendansko slavlje zakazano za 8. decembar

-  Kada pogledamo šta smo postigli za ovih deset godina možemo da kažemo da smo zadovoljni. Pre svega, uspeli smo da održimo kontinuitet i fokus na stvaranju muzike koju volimo i mislimo da smo obezbedili jedno sigurno i prepoznatljivo mesto na sceni.  Mi to vidimo kao razlog za slavlje sa našom publikom. Pozivamo vas na vrhunsku  žurku kojom ćemo započeti sledeću dekadu gruva! - poručuju vlasnici hitova, kao što su su "Jednom je sada", "Sudopera", "U opasnosti", "Afrika", "Jače manijače", "Đango", "Vucibatina"...

Prvo pojavljivanje Zemlje gruva na sceni bilo je na Beoviziji 2008. godine, zapaženim nastupom sa pesmom "Čudesni svetovi".

Nakon objavljivanja prvog albuma "WTF is Gruvlend" 2010, Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države.

Kao mnogočlani bend, sa upečatljivom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza, Zemlja gruva je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading