Mira Banjac iz bolnice poručuje: IZLAZIM IZ BOLNICE DO KRAJA NEDELJE!

Autor:

Zabava

06.11.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od omiljenih domaćih glumica Mira Banjac se u poslednjih mesec dana dva puta našla u bolnici zbog vaskularnih problema u nozi. U bolesničkoj postelji Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu u nedelju je proslavila 89. rođendan.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Mira Banjac

- Bolje mi je, ali ne mogu sada da dužim priču. Mislim da ću do kraja nedelje izaći iz bolnice, pa se tada čujemo - poručila je juče Mira Banjac, u čijem se glasu prepoznao njen vedar duh.

Legendarna glumica je nedavno dobila nagradu za životno delo Festivala domaćih igranih serija (FEDIS), ali svečanosti uručenja nagrade nije bila u prilici da prisustvuje zbog zdravstvenih problema. U to vreme, Mira je bila u bolnici, gde je provela dve nedelje na ispitivanjima uzroka vaskularnih problema u nozi, zbog kojih nekoliko dana nije mogla da hoda.

Ti problemi su zalečeni, ona je otpuštena kući i ubrzo je prohodala. Međutim, kako pišu beogradski mediji, na kontrolnom pregledu su lekari primetili naznake reakcije na antibiotsku terapiju i tada je odlučeno da glumica bude zadržana na bolničkom posmatranju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading