ČESTITAMO: Podeljene ulaznice za "Fantastičan dan na planeti Zemlji", evo dobitnika!

Autor:

Zabava

02.11.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika i Srpski telegraf podelili su još 3 x 2 ulaznice za film "Fantastičan dan na planeti Zemlji, pa vam sada predstavljamo srećne dobitnike i njihove ljubimce, koji su im u velikoj meri pomogli da dobiju poklone.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Nataša Maksimović je poslala fotografiju svoje dece sa Srećkom, morskim prasetom koje uživa uz mališane

Od fotografija koje su nam pristigle na mail i Instagram izabrali smo, dakle, tri najbolje za sutrašnju projekciju (subota, 3. novembar) - po dve ulaznice za film u Kombank dvorani dobili su Nataša Maksimović, Petar Rosić i Zoran Pantić.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Petar Rosić je s nama podelio slavljeničku fotografiju njegovog sina i njihovog psa

Nataša nam je poslala fotku na kojoj njeni ćerka i sin uživaju uz morsko prase, a na Petrovoj fotografiji jasno vidimo koliko njegov sin uživa u društvu svog ljubimca, noseći čak istovetan slavljenički pribor :)

RepublikaFoto: Lična arhiva
Zoran Pantić uhvatio je trenutak vrhunske zabave njegovog sina i kuce

Na kraju, briljirao je i sin Zorana Pantića sa svojom kucom - njih dvojica su "uhvaćeni" u trenutku nesputane sreće, pa je s njima i kompletiran spisak dobitnika za sutrašnju projekciju filma "Fantastičan dan na planeti Zemlji".

 

Sve dobitnike ulaznica obavestili smo o načinu njihovog preuzimanja, a vas pozivamo da nastavite da nas čitate, jer ćemo se truditi da vas i ubuduće obradujemo lepim poklonima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading