Radovan Vujović: Srbi da bi sadili, uvek prvo čupaju

Autor:

Zabava

30.10.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaća televizijska publika ponovo provodi nedeljne večeri pred ekranima tvitujući isečke iz epizoda, dijaloge i raspravlja o istorijskim detaljima. Ovoga puta oduševljenje donosi ekipa serije "Koreni" po istoimenom romanu Dobrice Ćosića.

RepublikaFoto: Promo
Publika oduševljena serijom "Koreni"

Uz Žarka Lauševića, koji je prošle sedmice bio glavna tema, u prethodnoj epizodi istakao se i mladi glumac Radovan Vujović. U ulozi Vukašina, očeve uzdanice koja se odrekla slavnog prezimena i porodične tradicije da bi postala domazet u kući najvećeg očevog neprijatelja, gledaoce je kupio uverljivom glumom.

Foto: Twiter.com/screenshot
Tokom emitovanja, pozitivni komentari se nizali na društvenim mrežama

Vujović ističe kako je glavni adut ove serije to što je rađena po tako dobrom, pronicljivom štivu.

- Šokantno je i tužno da se i nakon 150 godina nama dešavaju iste stvari. Uvek smo na raskrsnici i ne znamo šta bismo, da li u napredak ili da se držimo tradicije i uvek mora jedno da isključuje drugo - ističe mladi glumac. Za njega, ključni zaplet ove priče, razdor oca i sina kao nosioca različitih životnih ideala, ima jaku simboliku za naš mentalitet i ono što i danas proživljavamo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koreni ? Od 21. oktobra na RTS1

A post shared by Radovan Vujović (@radovan_vujovic) on Oct 10, 2018 at 5:03am PDT

 

- Teško je svakoj generaciji da razume svoje potomke. Svako od nas želi da započne nešto novo. Ipak, mi stvarno čupamo svoje korenje, sadimo novo, ali obavezno sečemo grane drveta koje je neko pre nas posadio i negovao - veli Vujović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading