Uskoro premijera filma "Zaspanka za vojnike": Pogledajte ukratko šta vas očekuje!

Autor: RTS

Zabava

28.10.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Zaspanka za vojnike", reditelja Predraga - Gage Antonijevića, koji je snimljen po motivima "Srpske trilogije" Stevana Jakovljevića, biće premijerno prikazan u okviru programa zvaničnog državnog obeležavanja završetka Velikog rata. Tako da će se premijera održati 1. novembra.

Foto: Promo foto
"Zaspanka za vojnike"

Profesor biologije, vojnik u Velikom ratu, i kasnije i pisac Stevan Jakovljević zabeležio je autentične događaje iz ratnog vihora i sećanja na svoje saborce u svom najznačajnijem delu, "Srpska trilogija".

Reditelj Predrag Antonijević, povodom veka od okončanja Velikog rata, kao svojevrsni memorijal toj tragičnoj i slavnoj epopeji ekranizuje Jakovljevićevu "Trilogiju" kao Zaspanku za vojnike, a scenario prema motivima ovog romana potpisuje sa Natašom Drakulić.

U filmu igraju i Aleksandar Berček, Ivan Đorđević, Marko Gvero, Nenad Okanović, Radoš Bajić, Nikola Ilić, Marko Pavlović, Stefan Radonjić, Petar Kokinović, Jovan Gulan i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading