LJUBAV I SKROMNOST KOJOJ SE SRBIJA KLANJALA: Ovako je Gaga govorio o Mileni

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

14.10.2018

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumačka legenda Dragan Nikolić govorio je da je njegova supruga njegov najveći kritičar, ali i najveća podrška. Govorio je i da je mnogo toga o životu naučio od nje, a pre svega kako da vodi skroman život uprkos popularnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Biotloneta
Milena i Dragan iz mlađih dana

Kako su oboje govorili, nisu se jedno drugom mnogo mešali u karijeru. Ali jedna sugestija rezultirala je ulogom za antologiju. Naime, kada je pročitao scenario za film “Ko to tamo peva” Dragan je isprva imao nekih dilema, međutim Milenina sugestija da je šlager pevač u tom odličnom scenariju baš uloga za njega je doprinela da zaigra u tom danas kultnom filmu.

U jednom intervjuu na novinarsko pitanje o Mileni je rekao sve najlepše...

- Ona je vrhunska glumica. Talentovana je, šarmantna. I normalna. Izuzetna je kao osoba. Mnoge stvari sam naučio od nje. Uz nju sam naučio da se istovremeno može biti i popularan i živeti normalno.

A na pitanje o tajni takvog braka, kakav je njihov, poslao je snažnu poruku drugima.

- Ne razvodite se preko novina, ne šaljite poruku partneru preko novina, pronađite svoju intimu - rekao je tada Dragan Nikolić. 

Dragan Nikolić je umro 11. marta 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading